Τροχαίο-τραγωδία στην Κηφισίας: Έγκυος εγκεφαλικά νεκρή, πώς είναι το μωρό, γιατί την κρατούν στη ζωή. Ράκος ο σύζυγος

Τραγωδία με τροχαίο ατύχημα στην Κηφισίας, εγκεφαλικά νεκρή φέρεται να είναι έγκυος με το μωρό της να είναι πολύ μικρό για να γεννηθεί. Τι συνέβη;

Σε αρχαία τραγωδία εξελίσσεται το τροχαίο ατύχημα στην Κηφισίας, πώς είναι η έγκυος και το μωρό της;

Η έγκυος εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητό της και χρειάστηκε να γίνει ολόκληρη επιχείρηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό της.

Τροχαίο ατύχημα με μία έγκυο σοβαρά τραυματία και δύο ακόμη γυναίκες ελαφρότερα τραυματισμένες σημειώθηκε λίγο πριν από τις 16:00 το Σάββατο 26 Ιουνίου στη Λεωφόρο Κηφισίας 62 στο ύψος της οδού Σωρού στο Μαρούσι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μία γυναίκα οδηγός κινούμενη στο ρεύμα προς Αθήνα έχασε για άγνωστους λόγους τον έλεγχο του αυτοκινήτου της και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με το όχημα το οποίο οδηγούσε η έγκυος γυναίκα η οποία κινείτο στο ρεύμα προς Κηφισιά.

Λόγω της σφοδρής σύγκρουσης στο τροχαίο ενεπλάκη και τρίτο όχημα.

Η έγκυος γυναίκα εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητό της και χρειάστηκε να γίνει ολόκληρη επιχείρηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό της.

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση της Πυροσβεστικής η τραυματίας απεγκλωβίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της.

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, ένα εκ των οποίων μετέφερε την έγκυο τραυματία στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, όπου σύμφωνα με αστυνομικές πηγές νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση και δίνει μάχη για τη ζωή της.

Οι άλλες δύο γυναίκες που τραυματίστηκαν κατά τη σύγκρουση δεν διατρέχουν -κατά τις ίδιες πληροφορίες- κίνδυνο για την υγεία τους.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του fimes.gr, στον Ερυθρό εξελίσσεται μια τραγωδία, καθώς η έγκυος γυναίκα φέρεται να είναι εγκεφαλικά νεκρή. Τη διασωλήνωσαν και την κρατούν στη ζωή με νύχια και με δόντια, ενώ η κατάσταση της είναι οριακή.

Τραγωδία με τροχαίο ατύχημα στην Κηφισίας

Το μωράκι της φέρεται είναι ζωντανό, αλλά ακόμα πολύ μικρό για να γεννηθεί.

Οι γιατροί κάνουν ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να κρατήσουν την άτυχη έγκυο ζωντανή, έτσι ώστε να μεγαλώσει όσο γίνεται το μωράκι και μετά να το φέρουν στον κόσμο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ακόμα και μερικές μέρες να κρατηθεί ζωντανή η άτυχη έγκυος που δεν έφταιγε σε τίποτα, αυτό θα αυξήσει πολύ τις πιθανότητες να επιζήσει το μωράκι μετά τη γέννα.

Η κατάσταση είναι πολύ οριακή και στον Ερυθρό εξελίσσεται ένα θρίλερ.

Ο σύζυγος της άτυχης εγκύου φέρεται να είναι σε σοκ, καθώς το ζευγάρι έχει άλλο ένα παιδάκι 3,5 ετών το οποίο δεν γνωρίζει την κατάσταση της μητέρας του.

Ας ελπίσουμε το καλύτερο για την άτυχη έγκυο από το τροχαίο ατύχημα στην Κηφισίας και το μωρό που κυοφορεί και παλεύει να ξεκινήσει τη ζωή του.

Κουράγιο και ψυχραιμία στους συγγενείς, τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Ερυθρού.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.