Ομολογία σοκ Δημήτρη Βέργου, Φολέγανδρος: «Γιατί σκότωσα τη Γαρυφαλλιά». Γυναικοκτονία φρίκη

Τι υποστήριξε ο Δημήτρης Βέργος στην ομολογία σοκ για τη δολοφονία της 26χρονης Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο;

Εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του θανάτου της 26χρονης Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές ο 30χρονος Δημήτρης Βέργος ομολόγησε το έγκλημα και συνελήφθη από τις Αρχές.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το ζευγάρι τις τελευταίες ημέρες τσακώνονταν όλο και εντονότερα.

Αργά το μεσημέρι της Παρασκευής ο 30χρονος Δημήτρης Βέργος έβγαλε εκτός δρόμου το ΙΧ που οδηγούσε και το έριξε σε βραχώδη πλαγιά.

Η νεαρή κοπέλα βγήκε από το αυτοκίνητο, εκείνος την ακολούθησε, την έσπρωξε στα βράχια με αποτέλεσμα να καταλήξει στη θάλασσα.

Στη συνέχεια βούτηξε και αυτός προκειμένου την βοηθήσει, ωστόσο μόλις κατάλαβε ότι δεν είχε τις αισθήσεις της, τράπηκε σε φυγή.

Σε βάρος σχηματίζεται δικογραφία του και εντός της ημέρας θα επιχειρηθεί να μεταφερθεί στην εισαγγελία Νάξου.

Το θρίλερ στη Φολέγανδρο

Υπενθυμίζεται ότι η 26χρονη Γαρυφαλλιά παραθέριζε με τον 30χρονο φίλο της από την περασμένη Τρίτη στο νησί της Φολέγανδρου κάνοντας ελεύθερο κάμπινγκ.

Το απόγευμα της Παρασκευής η 26χρονη από το Βελό Κορινθίας να βρίσκεται νεκρή σε θαλάσσια περιοχή της Φολεγάνδρου, και το αυτοκίνητο του ζευγαριού να εντοπίζεται σε βραχώδη περιοχή.

Ωστόσο, ο 30χρονος φίλος της νεαρής Δημήτρης Βέργος ήταν άφαντος.

Τελικά εντοπίστηκε στη Λυγαριά, την ίδια περιοχή στη θάλασσα της οποίας βρέθηκε νεκρή η 26χρονη. Μάλιστα, ο Δημήτρης Βέργος απειλούσε να αυτοκτονήσει.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, σε ό,τι αφορά τον θάνατο της φίλης του, «χάλασε η φάση».

«Τι έκανα ρε παιδιά, ήταν η κακιά στιγμή» είναι μερικά ακόμα από τα λόγια που φέρεται να είπε ο Δημήτρης Βέργος.

Ομολογία σοκ Δημήτρη Βέργου για Γαρυφαλλιά

Τα ξημερώματα, ο 30χρονος Δημήτρης Βέργος ο οποίος αγνοείτο και εντοπίστηκε χθες, ομολόγησε την πράξη του στους αστυνομικούς και συνελήφθη.

Όπως είπε στις Αρχές, οι δυο τους τσακώνονταν τις τελευταίες ημέρες.

Το ίδιο έγινε και το μοιραίο μεσημέρι της Παρασκευής ενώ βρίσκονταν εν κινήσει στο αυτοκίνητο. Εκείνος έβγαλε εκτός δρόμου το όχημα και το έριξε στην βραχώδη πλαγιά 30 μέτρα, ενώ σε άλλα τόσα θα έπεφταν στην θάλασσα.

Η κοπέλα βγήκε έξω, την ακολούθησε και την έσπρωξε στη θάλασσα. Χτύπησε σε κάποια βράχια και κατέληξε στη θάλασσα. Υποστήριξε ότι βούτηξε και αυτός στην θάλασσα για να την βοηθήσει αλλά όταν την βρήκε αναίσθητη τράπηκε σε φυγή. Σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία και θα επιχειρηθεί εντός της ημέρας να μεταφερθεί στην εισαγγελία Νάξου.

Πώς εντοπίστηκε

H παρατηρητικότητα και η άμεση αντίδραση μιας γυναίκας στη Φολέγανδρο, η οποία έτυχε να περνάει από το σημείο της τραγωδίας χτες το βράδυ και να αναγνωρίσει τον Δημήτρη Βέργο ο οποίος ήταν κρυμμένος και φοβισμένος στη βραχώδη περιοχή όπου βρέθηκε η σορός της άτυχης Γαρυφαλλιάς, οδήγησαν τις αστυνομικές αρχές στη σύλληψη του 30χρονου.

Η οικογένεια της 26χρονης ζητούσε να μάθει από το φίλο της κόρης τους, κάτω από ποιες συνθήκες βρέθηκε το παιδί τους νεκρό αλλά και αγωνιά για το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης όπου θα ρίξει φως στα αίτια της τραγωδίας.

Ο 30χρονος Δημήτρης Βέργος, ύστερα από αναζήτηση που ξεπέρασε το ένα 24ωρο όταν συνελήφθη χτες το βράδυ, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς «παιδιά τι έκανα, ήταν η κακιά στιγμή» ενώ εν συνεχεία μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα του νησιού. Οι αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών θα πάρουν τις επόμενες ώρες το διαβιβαστικό του Λιμενικού Σώματος, καθώς και τα ντοκουμέντα από το σημείο του φονικού.

Οι αστυνομικοί αφού εξέτασαν την περιοχή που εντοπίστηκε το αυτοκίνητο της άτυχης κοπέλας και του φίλου της, βρήκαν σπασμένο το κολιέ που φορούσε στο λαιμό της η 26χρονη και το οποίο έχει αφαιρεθεί βίαια, ένα σκουλαρίκι και κηλίδες αίματος, ενώ στη συνέχεια εντός της θάλασσας βρέθηκε ένα τσαντάκι το οποίο περιείχε την ταυτότητα του 30χρονου άνδρα.

«Θέλουμε να μάθουμε τι κρύβεται πίσω από το θάνατο του παιδιού μας»

Οι γονείς της άτυχης Γαρυφαλλιάς μιλώντας χτες στο protothema.gr ανέφεραν ότι οι Αρχές κάνουν ότι είναι εφικτό προκειμένου να γίνουν γνωστές οι συνθήκες θανάτου της αγαπημένης τους κόρης. Στο άκουσμα του εντοπισμού του 30χρονου από την αστυνομία και το λιμενικό στη θαλάσσια περιοχή Λυγαριά της Φολεγάνδρου, χτες το βράδυ, ο πατέρας της26χρονης τόνισε στο protothema.gr πως πιστεύει ότι ο φίλος της, σκότωσε το παιδί του.

«Το παιδί μου ήταν ένα αξιολάτρευτο πλάσμα και την αγαπούσαν όλοι εδώ στην περιοχή μας. Δεν γνωρίζω την οικογένεια του παλικαριού και δεν ξέρω τι μπορεί να έχει συμβεί. Οι αστυνομικές αρχές και το λιμενικό κάνουν ότι μπορούν για να μάθουν τι κρύβεται πίσω από το θάνατο του παιδιού μου. Δυστυχώς, δεν έχει βγει κάποιο πόρισμα ακόμα από τον ιατροδικαστή. Υπάρχουν πολλές μαρτυρίες από κατοίκους της περιοχής στη Φολέγανδρο και είμαι σίγουρη ότι η αλήθεια θα μαθευτεί πολύ γρήγορα» είπε χτες στο protothema.gr η μητέρα της 26χρονης.

Διαβάστε τις νέες μαρτυρίες για το πώς συμπεριφερόταν ο Δημήτρης Βέργος στη Γαρυφαλλιά λίγο πριν τη σκοτώσει.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.