Τα «έπιασε» τελικά ο Γέροντας Νεκτάριος;

«Τα ‘έπιασε’ τελικά ο Γέροντας Νεκτάριος

Αυτός είναι ο τίτλος του βίντεο που δημοσιεύει ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής του Τρικόρφου Φωκίδος των Αγίων Αυγουστίνου Ιππώνος και Σεραφείμ του Σαρώφ.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Τα «έπιασε» τελικά ο Γέροντας Νεκτάριος;

Χρηματοδοτήθηκε ο Γέροντας Νεκτάριος για ότι είπε;

Του έταξαν θέσεις για να πει άλλα από αυτά που έλεγε χρόνια;

Πήρε μίζα για να πει κάτι διαφορετικό;

Του έταξαν χρήματα για να κλείσει το στόμα του;

Άλλαξε τα πιστεύω του και λέει άλλα απ’ ότι κηρύττει η Ορθοδοξία μας;

Απαντήσεις σε συκοφαντίες που δέχεται ο Γέροντας Νεκτάριος, γιατί κηρύττει τον Τριαδικό Θεό.

Όπως απολογήθηκε ο Απόστολος Παύλος και υπερασπίστηκε τον εαυτό του στις συκοφαντίες και στις ύβρεις από τους ψευδαποστόλους και δόλιους ανθρώπους, όπως τους αποκαλεί μέσα στην Καινή Διαθήκη στην προς Κορινθίους Β΄ Επιστολή, έτσι απαντά με στοιχεία ο Γέροντας Νεκτάριος στους συκοφάντες, ψεδοκήρυκες, σχισματικούς και δόλιους ανθρώπους.

Ο Απόστολος Παύλος μιλά πολύ χαρακτηριστικά γι’ αυτούς τους ανθρώπους, οι οποίοι δεν έχουν σχέση με την εκκλησία και μόνο κακό κάνουν. Οι ίδιοι δεν έχουν να επιδείξουν κάποιο δικό τους έργο και το μόνο που ξέρουν είναι να χτυπούν αυτούς που κάνουν έργο.

Στην Β΄ Προς Κορινθίους Επιστολή κεφ. 11 στιχ. 13-15 λέει τα εξής:

«Διότι οι τοιούτοι κήρυκες είναι ψευδαπόστολοι, δόλιοι εργάτες, οι οποίοι υποκρίνονται και παίρνουν την εξωτερική μορφή, ώστε να φαίνονται ότι τάχα είναι απόστολοι του Χριστού.

Και αυτό βέβαια δεν είναι παράδοξο· διότι και αυτός ο ίδιος ο σατανάς υποκρίνεται και μεταβάλλεται μερικές φορές κατά την εμφάνιση και συμπεριφορά εις άγγελο φωτός.

Δεν είναι, λοιπόν, μεγάλο πράγμα, εάν και οι υπηρέτες του σατανά παρουσιάζονται υποκριτικά και συμπεριφέρονται σαν να είναι υπηρέτες δικαιοσύνης.

Το κατάντημα όμως και το τέλος αυτών θα είναι ανάλογο προς τα πονηρά των έργα».

Παρακολουθήστε το βίντεο:

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.