Φρίκη στην Ηλιούπολη: Αυτός ο πα-τέρας κακοποιούσε 19χρονη κόρη από τα 11 και μετά την εξέδιδε αστυνομικός

Με ποια κακουργήματα και πλημμελήματα είναι αντιμέτωποι – Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος τρίτου προσώπου – Το χρονικό της φρίκης.

Με τον μισό περίπου Ποινικό Κώδικα βαρύνονται ο αστυνομικός και ο πατέρας της 19χρονης κοπέλας από την Ηλιούπολη την οποία βίαζαν και εξέδιδαν.

Ειδικότερα, συνολικά με 14 κακουργήματα και πλημμελήματα είναι αντιμέτωποι ο αστυνομικός, ο οποίος τέθηκε σε σε αργία και αντιμετωπίζει οριστική απόλυση από το σώμα της ΕΛ.ΑΣ. και ο πατέρας της κοπέλας.

Ο αστυνομικός κατηγορείται ότι άρπαξε την κοπέλα, την κρατούσε όμηρο, την κακοποιούσε και την εξέδιδε. Παράλληλα, ο πατέρας της φέρεται ότι τη βίαζε από την ηλικία των 11 ετών.

Σε βάρος και των δύο ασκήθηκε ποινική δίωξη, μεταξύ άλλων για αδικήματα:

– Εμπορία ανθρώπων κατ επάγγελμα,
– Συνέργεια στην παραπάνω πράξη,
– Εμπορία κατά ανηλίκου κατ εξακολούθηση,
– Βιασμός κατ εξακολούθηση,
– Γενετήσιες πράξεις με ανήλικο κατ εξακολούθηση,
– Κατάχρηση ανηλίκου σε γενετήσιες πράξεις κατ εξακολούθηση,
– Γενετήσιες πράξεις μεταξύ συγγενών,
– Διακίνηση ναρκωτικών,
– Ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και απειλή,
– Οπλοφορία,
– Οπλοχρησία,
– Οπλοκατοχή, κ.λπ.

Την ίδια στιγμή, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος τρίτου προσώπου που φέρεται να λειτουργούσε ως συνεργός του αστυνομικού.

Πάντως και οι δύο κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες ενώπιον της Εισαγγελέως και παραπέμφθηκαν να απολογηθούν σε τακτικό ανακριτή.

Οδηγήθηκαν στην Ευελπίδων το πρωί της Κυριακής

Με χειροπέδες στα χέρια οδηγήθηκαν την Κυριακή το πρωί στο γραφείο του εισαγγελέα, στη Σχολή Ευελπίδων, ο πατέρας και ο αστυνομικός που φέρονται να εξέδιδαν τη 19χρονη.

Η 19χρονη, σε μία μαραθώνια κατάθεση, αποκάλυψε τη φρίκη που βίωνε, καθώς, όπως η ίδια δήλωσε,ο πατέρας της την κακοποιούσε και την υποχρέωνε να επιδίδεται σε σεξουαλικές πράξεις μέσα στο ίδιο το σπίτι τους, ενώ ο αστυνομικός την κακοποιούσε, τη βίαζε και την εξέδιδε κατ’ εξακολούθηση.

Ευελπίδων αστυνόμος Ηλιούπολη 11/07/2021

Πώς κατάφερε να αποδράσει από το σπίτι της φρίκης

Το κορίτσι, που κατάφερε να αποδράσει απο το κολαστήριο της οδού Σοφοκλή Βενιζέλου Ηλιούπολης όπου την είχε φυλακίσει ο 41χρονος αστυνομικός και άγρια χτυπημένη να ζητήσει βοήθεια απο την υπάλληλο μιας καφετέριας περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια στους «Αδιάφθορους» όλα όσα φρικτά υπέστη. Μαζί με τον αστυνομικό, ο οποίος υπηρετούσε στις πεζές περιπολίες στην Αθήνα και τελεί σε κατάσταση αργίας με απόλυση για σωματική βλάβη και εμπορία ανθρώπων, απειλή και παραβάσεις των νομοθεσιών για τα όπλα και την ενδοοικογενειακή βία, συνελήφθη και ο πατέρας της κοπέλας, ο οποίος όπως προέκυψε από την εξέτασή της στους αστυνομικούς, από την ηλικία των 11 έως 17 ετών, με ξύλο και απειλές εξανάγκαζε το κοριτσάκι σε γενετήσιες πράξεις μέσα στο σπίτι τους.

Το παιδί, μετά τη μαραθώνια κατάθεσή του στους αστυνομικούς, οδηγήθηκε στο νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις, ενώ αναμένεται να γίνει και ιατροδικαστική εξέταση.

Η γνωριμία με τον 41χρονο αστυνομικό

Οι πληροφορίες λένε οτι το κορίτσι, γνώρισε πριν απο περίπου δύο μήνες τον 41χρονο αστυνομικό ο οποιος την παρέσυρε και σύναψαν σχέση. Όμως στην πορεία τα πράγματα άλλαξαν. Ο άνδρας που υπήρξε υπερασπιστής του νόμου, μεταμορφωθηκε για μια ακόμα φορά στον πιο σκληρό του παραβάτη και ο εφιάλτης για την 19χρονή που μόλις είχε τελειώσει το σχολείο και όπως αναφέρει στο protothema.gr ο ένας εκ των δυο συνηγορων της κ. Ιωάννης Μυκωνιάτης, ο βασανιστής της, «την είχε αιχμαλωτίσει. Δεν της επέτρεψε καν να δώσει πανελλήνιες εξετάσεις», είχε ήδη ξεκινήσει.

Ο δράστης αφού την απόκοψε από το ήδη προβληματικό οικογενειακο της περιβάλλον, στη συνέχεια με απειλές και ξύλο, την εξέδιδε μέσω internet. Μάλιστα όπως κατήγγειλε στο Τμήμα της Ηλιούπολης οπου προσέφυγε χθες το μεσημέρι με την υπάλληλο που την έσωσε, είπε οτι την χτυπούσε, την βίαζε ενω την απειλούσε με το όπλο του.

Την είχε δε, αναγκάσει να κλεισει όλους τους λογαριασμούς στα social media προκειμένου να σβήσει εντελώς το στίγμα της για να μπορεί να την ελέγχει απόλυτα. Η νεαρή, μετά την αποδραση απο το διαμέρισμα – κολαστήριο και την καταγγελία στο Τμήμα, οδηγήθηκε στα γραφεία της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ όμως λίγο πριν τη μια με υπηρεσιακό όχημα που έφερε συμβατικές πινακίδες αναχώρησε για το νοσοκομείο.

Μάλιστα η επιχείρηση της αστυνομίας έγινε με τέτοια μυστικότητα, όπου ακόμα και η έτερη συνηγορος της κυρία Αντωνία Λεγάκη τόνισε στο protothema.gr πως «λίγο πριν τη μία, είδαμε ενα συμβατικό όχημα της Αστυνομίας να φεύγει και δεν γνωρίζουμε που είναι η εντολέας μας…». Ο αστυνομικός, μετά την καταγγελία της 19χρονης οδηγήθηκε στο Τμήμα της Ηλιούπολης και απο εκεί στα γραφεία των «Αδιάφθορων» για να εξεταστεί. Λίγη ώρα αργότερα η προσαγωγή έγινε σύλληψη ενώ συνελήφθη και ο πατέρας της.

Ακολουθεί αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας συνελήφθη αστυνομικός, που τελεί σε κατάσταση αργίας με απόλυση, για σωματική βλάβη και εμπορία ανθρώπων, απειλή και παραβάσεις των νομοθεσιών για τα όπλα και την ενδοοικογενειακή βία

Επιπλέον συνελήφθη ιδιώτης για βιασμό και παραβάσεις της νομοθεσίας για τα όπλα

Από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας συνελήφθη απογευματινές ώρες της 10 Ιουλίου 2021 αστυνομικός, που τελεί σε κατάσταση αργίας με απόλυση, για σωματική βλάβη και εμπορία ανθρώπων, απειλή και παραβάσεις των νομοθεσιών για τα όπλα και την ενδοοικογενειακή βία.

Επιπλέον συνελήφθη ιδιώτης για βιασμό και παραβάσεις της νομοθεσίας για τα όπλα.

Προηγήθηκε καταγγελία 19χρονης ημεδαπής, σύμφωνα με την οποία ο αστυνομικός με τη χρήση βίας την κατακρατούσε παράνομα με σκοπό την εκμετάλλευσή της για τον πορισμό παράνομου περιουσιακού οφέλους από την τέλεση γενετήσιων πράξεων, ενώ ο έτερος συλληφθείς που τυγχάνει πατέρας της, από την ηλικία των 11 έως των 17 ετών, με διάφορες απειλές την εξανάγκαζε σε γενετήσιες πράξεις εντός της οικίας τους.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία και στο αυτοκίνητο του αστυνομικού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

δελτίο υπηρεσιακής ταυτότητας του ιδίου, για το οποίο είχε δηλωθεί απώλεια από τον ίδιο,
δελτίο αστυνομικής ταυτότητας έτερου ατόμου (ιδιώτη), για το οποίο έχει δηλωθεί απώλεια,
(3) συσκευές κινητές τηλεφωνίας και κάρτα SIM ,
(3) κάρτες μνήμης,
φωτογραφική μηχανή,
σκληρός δίσκος και
φορητή συσκευή αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων ( USB ).
Σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του ιδιώτη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα ακόλουθα:

αεροβόλο πιστόλι με τη γεμιστήρα του,
πτυσσόμενη μεταλλική ράβδος,
μαχαίρι και
συσκευή κινητής τηλεφωνίας.
Παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση της παθούσας, ενώ μεταφέρθηκε και σε δημόσιο νοσοκομείο για εξέταση.

Η προανάκριση συνεχίζεται, υπό την εποπτεία του αρμοδίου Εισαγγελέα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.