ΕΡΤ, Τόκιο 2021: Σάλος με σχόλιο Καρμοίρη για Άννα Κορακάκη: «Τα θαλάσσωσε». Έξαλλος ο αδερφός της [vid]

Γιατί έγινε έξαλλος ο αδερφός της Άννας Κορακάκη με ατυχές σχόλια του Δημοσθένη Καρμοίρη στην ΕΡΤ;

Η Άννα Κορακάκη παρότι είχε πάει στο Τόκιο με τον αέρα του μεγάλου φαβορί, δεν κατάφερε εν τέλει να τερματίσει στην πρώτη θέση, αν και κατέλαβε την άκρως τιμητική 6η θέση στον τελικό των 10 μέτρων αεροβόλου στη σκοποβολή, προσθέτοντας ακόμα μία σπουδαία εμφάνιση στο βιογραφικό της.

Από τους Ολυμπιακούς του Ρίο είχε επιστρέψει με 2 μετάλλια, ωστόσο οι καταστάσεις δεν είναι ποτέ ίδιες.

Η Αννα Κορακάκη, δεν κατάφερε να φτάσει στα μετάλλια, όμως αν αναλογιστούμε τις αντίξοες συνθήκες που δημιούργησε ο κορωνοϊός, τότε γίνεται αντιληπτό πως και όσα έκανε είναι παραπάνω από αρκετά.

«Η αλήθεια είναι πως χαίρομαι για την εμφάνιση στους προκριματικούς που ήταν μεγάλη. Μόλις βγήκα από τον τελικό και μου διαφεύγει το γεγονός ότι για τρίτη φορά σε 3 προσπάθειες, ήμουν σε τελικό Ολυμπιακών Αγώνων.

Και μάλιστα μετά από αυτή την πανδημία που με άφησε πίσω.

Εξαιτίας του covid είχα να κάνω τελικό στο 10αρι δύο χρόνια. Εμεινα πίσω σε φυσική κατάσταση, ωστόσο χάρηκα που έκανα ένα μεγάλο ρεκόρ στα προκριματικά, αλλά και για την 6η θεση.

Εδωσα το 100% και ελπίζω σε κάτι καλύτερο στα 25 μέτρα» σημείωσε η Άννα Κορακάκη στην κάμερα της ελληνικής Ολυμπιακή επιτροπής.

Το γεγονός πως έμεινε εκτός μεταλλίων σχολιάστηκε τουλάχιστον από δημοσιογράφο της ΕΡΤ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δημοσθένης Καρμοίρης μιλώντας στην πρωινή εκπομπή της Δημόσιας Τηλεόρασης ανέφερε ότι:

«Δυστυχώς δεν έχουμε καλά νέα να μεταφέρουμε στους τηλεθεατές μας, καθώς η Άννα Κορακάκη τα… θαλάσσωσε λίγο σήμερα».

Αυτή η άκομψη ατάκα δεν πέρασε απαρατήρητη από τον αδερφό της χρυσής και χάλκινης Ολυμπιονίκη του Ρίο το 2016, ο οποίος τοποθετήθηκε φανερά εκνευρισμένος για τη συγκεκριμένη δήλωση του δημοσιογράφου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.