Έξαλλος ο Πετρούνιας: «Νιώθω απογοητευμένος». Μύλος στην ΕΡΤ, ευθύνες, ψέματα και αλήθειες [video]

Ο Λευτέρης Πετρούνιας μίλησε για την πρόκρισή του, αλλά και για τη μη μετάδοση της προσπάθειάς του «ζωντανά» από την ΕΡΤ.

«Δεν είμαι ποδοσφαιριστής, δεν είμαι μπασκετμπολίστας, δεν είμαι σε άθλημα που κάθε Σαββατοκύριακο με βλέπουν στις τηλεοράσεις τους» είπε ο Λευτέρης Πετρούνιας ξεσηκώνοντας αντιδράσεις για την ΕΡΤ.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας μίλησε για την πρόκρισή του στον τελικό αλλά και το περιστατικό με την ΕΡΤ.

«Σίγουρα το πρόγραμμα που έκανα ήταν πολύ καλό, αλλά μπορεί να πάει ακόμα παραπάνω ο βαθμός.

Πλέον μπήκαμε στον τελικό οι οκτώ, οι οποίοι είναι όλοι πολύ καλοί, εκεί θα ανταγωνιστούμε και οι κριτές θα δουν ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ των αθλητών για να νικήσει ο καλύτερος. Πάντως θα μπορούσε να είναι ακόμα μεγαλύτερη η διαφορά που είχα στους βαθμούς με τους άλλους.»

Για τον τελικό του ερχόμενου Σαββάτου ο Πετρούνιας τόνισε:

«Πιστεύω ότι μπορεί να φτάσω ακόμα πιο ψηλά σε επίπεδο βαθμών. Σκοπεύω να παρουσιάσω ακόμα καλύτερο πρόγραμμα για να φτάσω στην κατάκτηση του μεταλλίου. Περιμένετε και θα δείτε…»

Αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι η ΕΡΤ δεν μετέδωσε ζωντανά την προσπάθεια του.

«Νιώθω απογοητευμένος και με θλίβει ιδιαίτερα το γεγονός ότι κάποιοι Ελληνες, λίγοι ή πολλοί δεν ξέρω, ξύπνησαν πρωϊ για να δουν στην τηλεόραση Πετρούνια και δεν είδαν Πετρούνια.

Δεν είμαι ποδοσφαιριστής, δεν είμαι μπασκετμπολίστας, δεν είμαι σε άθλημα που κάθε Σαββατοκύριακο με βλέπουν στις τηλεοράσεις τους και θεωρώ ότι είναι ατόπημα και άδικο.»

Από την ώρα όμως που τελείωσε η προσπάθεια του έχει γίνει ο κακός χαμός για το γεγονός ότι η ΕΡΤ δεν είχε εικόνα, με τη Δημόσια Τηλεόραση να ρίχνει την ευθύνη στους Ιάπωνες, αλλά την ίδια ώρα το Eurosport μετέδωσε κανονικά τον αγώνα του Πετρούνια όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί.

Κι αυτή είναι η επίσημη θέση της ΕΡΤ για τον Λευτέρη Πετρούνια:

Θέση στο ζήτημα που έχει προκύψει με τη μη μετάδοση από την ΕΡΤ της προσπάθειας του Λευτέρη Πετρούνια στον προκριματικό αγώνα των κρίκων πήρε και η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Την έντονη δυσαρέσκεια της για το γεγονός ότι δεν μεταδόθηκε από τη Δημόσια Τηλεόραση η εξαιρετική προσπάθεια του Λευτέρη Πετρούνια στον προκριματικό των κρίκων στους Ολυμπιακούς Αγώνες, εξέφρασε με ανακοίνωση της η ΕΟΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια της για το γεγονός ότι προς γενική κατάπληξη, δεν μεταδόθηκε από την ΕΡΤ η προσπάθεια του Ολυμπιονίκη μας Λευτέρη Πετρούνια στον προκριματικό της γυμναστικής στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας έχει δοξάσει επανειλημμένως τη χώρα μας και ο κάθε Ελληνας έχει το δικαίωμα να παρακολουθήσει την προσπάθεια του, ειδικά όταν αυτή γίνεται στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Θέλουμε να ελπίζουμε ότι ανάλογα φαινόμενα δεν θα επαναληφθούν μέχρι το τέλος των Αγώνων.»

Αντιδράσεις για ευθύνες και ψέματα της ΕΡΤ για τον Λευτέρη Πετρούνια στο Τόκιο 2021:

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.