Γιώργος Τσιτσίγκος: Ποιος πραγματικά ο «αγανακτισμένος» που έβρισε «Μητσοτάκη γαμιέσ@ι»

Τον γύρο του διαδικτύου έκανε ένα βίντεο με έναν “αυθόρμητο”, “αγανακτισμένο” πολίτη στην Εύβοια να βρίζει τον Πρωθυπουργό.

Απ’ ο,τι φαίνεται όμως τελικά, μόνο αυθόρμητη δεν ήταν η αντίδραση του συγκεκριμένου.

Σύμφωνα με την ομάδα Αλήθειας, είναι ο Γιώργος Τσιτσίγκος και είναι γνωστός για τη δράση του.

Πράγματι, αμηχανία προκάλεσε στους δημοσιογράφους της ΕΡΤ το ξέσπασμα ενός κατοίκου στις Ροβιές Εύβοιας ο οποίος πλησίασε τη ζωντανή σύνδεση του κρατικού καναλιού, προκειμένου να βρίσει, με απαράδεκτο και χυδαίο τρόπο, τον πρωθυπουργό.

Σε ζωντανή σύνδεση στο δελτίο ειδήσεων της κρατικής τηλεόρασης ο κάτοικος έκανε λόγο για «ανεπαρκή εναέρια μέσα» αναφέροντας συγκεκριμένα:

«Πήγαν όλα τα αυτοκίνητα της Πυροσβεστικής να σώσουν την Βαρυμπόμπη. Δεν έσωσαν ούτε τη Βαρυμπόμπη ούτε εμάς. Είναι διπλά ανίκανοι λοιπόν!». Και συνέχισε λέγοντας «Μητσοτάκη γ@μιέσαι, ρε μ@λ@κα!» με την παρουσιάστρια, Σταυρούλα Χριστοφιλέα, να σπεύδει να το «μαζέψει», επισημαίνοντας πως η αγανάκτηση του κόσμου είναι κατανοητή.

Σύμφωνα με την «Ομάδα Αλήθειας», ο εν λόγω πολίτης της Εύβοιας ονομάζεται Γιώργος Τσιτσίγκος και είναι μέλος του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ:

Η παρέμβαση αυτή εξόργισε πολλά στελέχη της κυβέρνησης, ενώ ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης επέκρινε τον ΣΥΡΙΖΑ για τη στάση του:

«Η Χώρα μας, όπως ολόκληρη η Μεσόγειος αυτή την στιγμή, φλέγεται. Οι δυνάμεις του Κράτους επιχειρούν με όσα μέσα έχουν και φυσικά καταστροφές μεγάλες και θυμός και λύπη θα υπάρξουν. Αλλά ότι ένα κόμμα θα έκανε εκστρατεία με βρισιές κατά του Πρωθυπουργού αυτό είναι αδιανόητο! Πάτος», έγραψε χαρακτηριστικά.

Έντονη ήταν και η αντίδραση του Γιώργου Κουμουτσάκου:

«Αυτήν τη δύσκολη ώρα που η Πατρίδα δίνει μάχη σε πολλαπλά καταστροφικά πύρινα μέτωπα, ας σταματήσουν επιτέλους η παραλυτική γκρίνια και το μένος μιας κακόπιστης μικροκομματικής κριτικής, ιδιαίτερα από το ΣΥΡΙΖΑ.

Εάν κάποιοι δε μπορούν να συνεισφέρουν, τουλάχιστον ας σιωπήσουν», έγραψε.

Οργή προκάλεσε, επίσης, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο Ηράκλειο, Χάρης Μαμουλάκης, ο οποίος έγραψε στο Twitter: «Τυμβωρύχοι στο Μάτι, μοιραίοι στη Βαρυμπόμπη. Karma is a bitch», δείχνοντας να επιχαίρει για την μεγάλη πυρκαγιά στη Βαρυμπόμπη προκειμένου να …ισοφαρίσει για όσα έλεγε η ΝΔ στην πυρκαγιά στο Μάτι.

Μετά από αυτό το tweet ακολούθησε ξεσηκωμός, πολλοί κατηγόρησαν τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ότι πανηγυρίζει πάνω από αποκαΐδια και ο ίδιος το έσβησε άρον άρον, για να επιστρέψει στη συνέχεια με μια μισή απολογία, λέγοντας ότι η φράση για το κάρμα ήταν λάθος.

Ενδεικτική ήταν η έντονη απάντηση χρήστη στην ανάρτηση του βουλευτή:

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.