Γλυκά Νερά: Εντοπίστηκε ο συνεργός του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στη δολοφονία Καρολάιν

Ποιες οι ραγδαίες εξελίξεις με τον συνεργό του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στα Γλυκά Νερά;

Η εφημερίδα Real News κυκλοφορεί με ρεπορτάζ για τον συνεργό του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Μπορεί ο 33χρονος πιλότος που τελικά ομολόγησε την δολοφονία της άτυχης Καρολάιν, έπειτα από τριάντα επτά ημέρες, να βρίσκεται στην φυλακή, ωστόσο οι αρχές είναι αποφασισμένες να αποκαλύψουν όλες τις σκοτεινές πτυχές του στυγερού εγκλήματος.

Οι έρευνες πλέον έχουν στραφεί στην πιθανή ύπαρξη συνεργού, αφού από την πρώτη στιγμή της ομολογίας του συζυγοκτόνου, οι έρευνες των αστυνομικών στράφηκαν στο «τρίτο πρόσωπο», το οποίο πιθανόν να κατέστρωσε, εκτέλεσε και στη συνέχεια προσπάθησε να συγκαλύψει μαζί με τον πιλότο, τη δολοφονία της 20χρονης κοπέλας, η οποία που προκάλεσε σοκ στο πανελλήνιο.

Η εφημερίδα Real News αναφέρει πώς οι έμπειροι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση, θεωρούν σχεδόν δεδομένο ότι ο 33χρονος πιλότος είχε συνεργό, όχι κατά την τέλεση του φρικτού εγκλήματος αλλά μετά, προκειμένου να «σβήσει» τα ίχνη που θα πρόδιδαν την φρικαλέα πράξη του.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, λίγα λεπτά μετά την δολοφονία της μητέρας του παιδιού του, φέρεται να τηλεφώνησε σε οικείο του πρόσωπο, ώστε να τον βοηθήσει να σκηνοθετήσει τον τόπο του εγκλήματος και να αποπροσανατολίσει την αστυνομία.

Διαβάστε στοιχεία για το προφίλ του συνεργού του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και πώς εμπλέκεται η ψυχολόγος Ελένη Μυλωνοπούλου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.