Ρόδος, Ντόρα Ζαχαριά: Επιμένει ο θείος του δολοφόνου. «Αυτός ήταν θύμα, είμαστε χριστιανική οικογένεια» [vid]

Ποιες οι νέες προκλητικές δηλώσεις του θείου του δολοφόνου της Ντόρας Ζαχαριά στη Ρόδο;

Ο θείος του γυναικοκτόνου στη Ρόδο μετά τις δηλώσεις «δεν είστε όλες θύματα», επανήλθε με νέες αναφορές, όπου επέριψε ευθύνες στις πρώην συντρόφους του ανιψιού του.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο γυναικοκτόνος της Ρόδου προέρχονταν από χριστιανική οικογένεια και έπρεπε να πάει στα δικαστήρια την πρώην σύζυγο του, για κακοποίηση.

«Είμαστε χριστιανική οικογένεια, αυτός ήταν θύμα κακοποίησης», δήλωσε χαρακτηριστικά στη κάμερα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα». Παράλληλα, σημείωσε πως «αυτή του γιατί του έκανε μήνυση; Αυτός γιατί να μην κάνει; Δεν έκανε γιατί ήταν συναισθηματικά δεμένος μαζί της».

Επίσης, ανέφερε πως τα ΜΜΕ υιοθετούν τις θέσεις των πρώην συντρόφων του δράστη και όχι τις δικές του ή της οικογένειας. «Μην νομίζετε πως αυτός ο άνθρωπος ήταν αυτό, επειδή κάποια κοπέλα βγήκε για λίγα λεπτά δημοσιότητας», υποστήριξε σχετικά με τις δικαστικές αποφάσεις εναντίον του ανιψιού του και τις μαρτυρίες για κακοποίηση.

Στη συνέχεια, στην ερώτηση γιατί ο ανιψιός του δολοφόνησε την 32χρονη Ντόρα Ζαχαριά, ο ίδιος δεν θέλησε να τοποθετηθεί. Παρόλα αυτά, επέριψε ευθύνες στις γυναίκες, τις οποίες κατηγόρησε πως υποστηρίζουν τις δολοφονίες ανδρών.

«Δεν κρίνω μην παρεξηγηθώ, για τον οποιοδήποτε λόγο. Αν ένας άντρας έχει σκοτώσει μία γυναίκα λέτε “γυναικοκτονία”. Όταν ένας άνδρας του έχει αφαιρεθεί η ζωή του από μία γυναίκα που είναι καταπιεστική, εκεί λέτε όλες σας ότι είναι κακοποιητής και πως “απελευθερώθηκε”. Είστε λάθος λοιπόν. Πάντα δικαιολογείτε», είπε χαρακτηριστικά, προκαλώντας αντιδράσεις στο πάνελ της εκπομπής.

Σημειώνεται, ότι νωρίτερα ο θείος του δράστη είχε μιλήσει στην εκπομπή «Πρωινό» και υποστήριξε πως ορισμένες πράξεις των γυναικών οδηγούν τους συντρόφους τους σε ακραίες συμπεριφορές.

«Το παιδί δεν είναι το τέρας που παρουσιάζετε. Αυτή είναι η ένστασή μου. Έχετε μπλέξει πολλές ειδήσεις σε μία. Ήταν ένας άνθρωπος, ερωτευμένος, παθιασμένος με την κοπέλα του, όπως είναι ο καθένας μας με τη σχέση του και καλά κάνει, γιατί έτσι πρέπει να είσαι και από εκεί πέρα η καθεμία από εσάς θα πρέπει να σέβεται αυτό που ο καθένας μας σας προσφέρει…Όχι μέχρι να μας ρίξετε και μόλις σας φτιάξουμε τα σπίτια μας και τις δομές που θέλετε, ξαφνικά θέλετε την ελευθερία σας. Ο καθένας από εμάς θα ζήλευε. Ο καθένας αντιδρά διαφορετικά. Δεν πήρε ένα όπλο και ξαφνικά κι έκανε έτσι για να φτάσει στο σημείο να κάνει αυτό που έκανε και να αυτοκτονήσει, είναι πολύ δύσκολο, πρέπει να την έχει λατρέψει», είχε αναφέρει μεταξύ άλλων.

Εδώ να θυμίσουμε πως επίκληση στην “χριστιανικότητα” ως ελαφρυντικό, είχε κάνει μέλος της επιφανούς οικογένειας και στενός συγγενής, ενός από τους δολοφόνους της Ελένης Τοπαλούδη… στο ίδιο νησί.

«Όλοι γνώριζαν, αλλά έκαναν τα στραβά μάτια»

Χείμαρρος ήταν η πρώην πρώην σύντροφος του δράστη, η οποία μίλησε με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά της στη κάμερα του ΑΝΤ1 και ανέφερε την πρώτη της αντίδραση, όταν έμαθε το έγκλημα που διέπραξε ο πρώην σύντροφος της.

«Θα μπορούσα να ήμουν στη θέση της», είπε με τρεμάμενη φωνή, ενώ επέριψε ευθύνες σε άτομα που γνώριζαν τον δράστη.

«Όλοι γνώριζαν, αλλά έκαναν τα στραβά μάτια» δήλωσε χαρακτηριστικά στη κάμερα του ΑΝΤ1.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες ο 40χρονος είχε καταγγελθεί για βίαιη συμπεριφορά τόσο από την πρώην σύζυγό του, όσο και από την πρώην σύντροφό του.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Δημοκρατική» της Ρόδου, μόλις πρόσφατα ολοκληρώθηκε προκαταρκτική εξέταση που παραγγέλθηκε από την Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου για εκβίαση και πρόσκληση σωματικών βλαβών στην 40χρονη πρώην σύντροφο του. Η 40χρονη επί 4μήνο υποψιαζόταν ότι είχε τοποθετήσει κρυφή κάμερα και παρακολουθούσε την κάθε της κίνηση.

Αντίστοιχα προβλήματα είχε προκαλέσει και στην πρώην σύζυγό του, η οποία είχε προσφύγει τόσο στα αστικά, όσο και στα ποινικά δικαστήρια με αίτημα την έκδοση απόφασης με την οποία θα του απαγορευτεί να προσβάλλει την προσωπικότητά της, καθώς και να μην πλησιάζει την ίδια, την κατοικία και τον τόπο εργασίας της, στα 500 μέτρα.

Είχε ζητηθεί να παύσει να την παρακολουθεί και να εμποδίζει την ελεύθερη μετακίνησή της, να παύσει να παραβιάζει το άσυλο της κατοικίας της και το απόρρητο της ιδιωτικής της ζωής και τέλος να απέχει από κάθε παράνομη πράξη εις βάρος της ψυχικής και σωματικής της υγείας, ώστε να προληφθεί η καθημερινά απειλούμενη σωματική της ακεραιότητα.

Είχε τελέσει με τον 40χρονο πολιτικό γάμο το έτος 2011 και ο έγγαμος βίος τους παρουσίασε από την αρχή πολλά προβλήματα, αποκλειστικά εξαιτίας της συμπεριφοράς του, καθώς σε κάθε διαφωνία τους, έσπαγε ό,τι έβρισκε μπροστά του, μιλούσε απαξιωτικά για εκείνη και την οικογένειά της, την εξύβριζε και την χτυπούσε, προσπαθούσε να τη μειώσει ως άνθρωπο και γυναίκα και δεν συνείσφερε καθόλου στις οικογενειακές ανάγκες.

Είχε περιγράψει στα δικόγραφα περιστατικά βίας και απειλών εις βάρος της που ακολούθησαν, ενώ υποστήριξε ότι την εκβίασε.

Υποστηρίζει ακόμη ότι σε μια περίσταση με την απειλή όπλου την απήγαγε και την έβαλε να οδηγεί το αυτοκίνητό της, ενώ ο ίδιος βρισκόταν στο πίσω κάθισμα με την κάννη του όπλου να την σημαδεύει.

Ισχυρίζεται ότι την υποχρέωσε να κοιμηθούν σε ξενοδοχείο, ενώ μετά από μήνυσή της και ενώ είχε τελειώσει το αυτόφωρο, σκαρφάλωσε τον μαντρότοιχο της οικίας της, και επιχείρησε να την πλησιάσει, αλλά εκδιώχθηκε από ιδιωτικό αστυνομικό και τον σκύλο του, τους οποίους είχε προσλάβει ο πατέρας της, για την ασφάλειά της.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.