Γάμος Φιλίππου Γλύξμπουργκ: Γιατί σε καροτσάκι ο τέως Κωνσταντίνος, το σοβαρό πρόβλημα υγείας [φωτο]

Πώς εμφανίστηκε ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος στον γάμο του γιου του Φίλιππου Γλύξμπουργκ με τη ζάμπλουτη Νίνα Φλορ; Ποια τα προβλήματα υγείας του;

Σύσσωμη η οικογένεια Γλίξμπουργκ βρέθηκε στην Αθήνα για να παραστεί στο γάμο του εγγονού του Κωνσταντίνου, Φίλιππου με την πάμπλουτη Νίνα Φλορ.

Το ζευγάρι έκανε τον πολιτικό του γάμο πριν από έναν χρόνο, τον Δεκέμβριο του 2020, στο Σεν Μόριτζ στην Ελβετία, με την παρουσία μόνο των γονιών τους, λόγω των περιορισμών της πανδημίας, και σήμερα παντρεύτηκε στην Μητρόπολη Αθηνών χοροστατούντος στην τελετή του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου.

Η Νίνα Φλορ είναι η 31χρονη μοναχοκόρη του Ελβετού μεγιστάνα της αεροπλοΐας και ιδρυτή της VistaJet Τόμας Φλoρ.

Ο Φίλιππος έφτασε στη Μητρόπολη συνοδευόμενος από την μητέρα του Άννα Μαρία, ενώ στον ναό κατέφθασε και ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος.

Σοβαρά προβλήματα υγείας του τέως Κωνσταντίνου Γλύξμπουργκ

Ο Κωνσταντίνος Γλύξμπουργκ είναι 81 ετών και πλέον αντιμετωπίζει σοβαρότατα κινητικά προβλήματα υγείας και έχει καθηλωθεί σε αναπηρικό καροτσάκι.

Ο Κωνσταντίνος Γλύξμπουργκ έχει υποστεί στο παρελθόν εγκεφαλικό επεισόδιο και νοσηλεύθηκε για πολλές ημέρες στο νοσοκομείο.

Η Άννα -Μαρία με τον Φίλιππο φεύγοντας από το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Η Άννα -Μαρία με τον Φίλιππο έξω από την Μητρόπολη

Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος

Στον ναό βρέθηκαν και τα αδέρφια του Φίλιππου, και συγκεκριμένα ο Παύλος Γλίξμπουργκ με τη Μαρί Σαντάλ και τα παιδιά τους, ο Νικόλαος Γλίξμπουργκ με τη Τατιάνα Μπάτνικ, η Άννα-Μαρία με την οικογένειά της και η Θεοδώρα Γλίξμπουργκ.

Η Μαρί Σαντάλ και ο Παύλος Γλιξμπουργκ

Η Μαρία Ολυμπία κόρη του Παύλου Γλίξμπουργκ και της Μαρί Σαντάλ στα αριστερά, η Θεοδώρα στο μέσον

Η οικογένεια του Παύλου Γλίξμπουργκ και της Μαρί Σαντάλ

Η θεοδώρα με την Τατιάνα Μπλάτνικ και τον Νικόλαο Γλίξμπουργκ

Η πρωτότοκη κόρη του τέως βασιλιά Αλεξία και ο σύζυγός της Κάρλος Μοράλες Κιντάνα

Στη Μητρόπολη βρέθηκε και η βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας, αδερφή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, καθώς και η αδερφή του Ειρήνη.

Από αριστερά, ο Παύλος Γλίξμπουργκ, η Μαρί Σαντάλ, ο πατέρας της Νίνα Φλορ, ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος και η Άννα Μαρία

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.