Παύλος Παπαγιάννης: Πώς πέθανε ο 29χρονος από κορωνοϊό. Η αλήθεια για εμβόλιο, συνοδά νοσήματα

Τι αποκαλύπτει ο δήμαρχος Δημήτρης Παπαστεργίου για τον θάνατο του 29χρονου Παύλου Παπαγιάννη από κορωνοϊό;

Μετά τον εγκληματικό θάνατο 21χρονου ανεμβολίαστου στη Θεσσαλονίκη, άλλος ένα νεαρός έφυγε από κορωνοϊό και βύθισε σε πένθος την τοπική κοινωνία.

Ένας νέος, μόλις 29 ετών πέθανε από κορονοϊό στα Τρίκαλα και ο δήμαρχος Τρικκαίων και πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δημήτρης Παπαστεργίου έκανε μια ανάρτηση που συγκλονίζει, σύμφωνα με την ιστοσελίδα trikalavoice.gr.

Η συγκινησιακή φόρτισή του γίνεται φανερή για τον θάνατο του 29χρονου Παύλου Παπαγιάννη που κατέληξε το πρωί της Παρασκευής (15/10/2021) στη ΜΕΘ COVID-19 του νοσοκομείου Τρικάλων καθώς ο Παύλος ήταν υποψήφιος με τον Συνδυασμό του το 2014.

Ο Δημήτρης Παπαστεργίου με μια ανάρτηση – γροθιά στο στομάχι, απευθύνει έκκληση σε όλους να αντιληφθούν τη σπουδαιότητα του εμβολιασμού καθώς μόνο μέσω αυτού μπορούν να σωθούν ζωές.

«Όχι και στα 29 ρε γαμ@@@»

Στην φορτισμένη συναισθηματικά ανάρτησή του, ο δήμαρχος Δημήτρης Παπαστεργίου, απηύθυνε έκκληση σε όλους να αντιληφθούν την σπουδαιότητα του εμβολιασμού.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Όχι και στα 29 ρε γαμώτο….

Ο Παύλος ήταν ο νεότερος υποψήφιος που είχα. Τότε μόλις 22 χρόνων.

Ο Παύλος ήταν ωραίος, δραστήριος, ευγενικός… Εξαιρετικό παιδί.

Ο Παύλος κόλλησε covid.

Ο Παύλος κηδεύεται σήμερα, σε λίγη ώρα, στα Τρίκαλα.

Να τελειώσουμε ίσως με τις μ@λακιες γύρω από την ανάγκη εμβολιασμού;».

Σύμφωνα με το Mega, ο Παύλος Παπαγιάννης νοσηλευόταν για δύο εβδομάδες στην εντατική του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων, δίνοντας μάχη με τον ιό, την οποία όμως έχασε.

Είναι ένας από τους 27 νεκρούς που ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ.

Κορονοϊός: Νεκρός 29χρονος στα Τρίκαλα – Πάλευε δύο εβδομάδες στην εντατική

Πρόκειται για τον 29χρονο Παύλο Παπαγιάννη, η σορός του οποίου θα μεταφερθεί στον Ιερό Ναό Αγίου Γρηγορίου Θεολόγου στις 10:30 το πρωί του Σαββάτου και η ταφή θα γίνει στο Κοιμητήριο Α’ Νεκροταφείο Τρικάλων.

Δεν έχει γίνει γνωστό αν ήταν εμβολιασμένος ή όχι, ούτε αν έπασχε από υποκείμενα νοσήματα.

Η αλήθεια όμως είναι ότι η ανάρτηση του δημάρχου Δημήτρη Παπαστεργίου για τον 29χρονο Παύλο Παπαγιάννη δεν αφήνει πολλά υπονοούμενα για το αν ήταν ανεμβολίαστος.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε πώς να διαγνώσετε και να προλάβετε τον καρκίνο.