Κατέρρευσε ο Χαρδαβέλλας για Φώφη: Ξέσπασε με λυγμούς, σύζυγος Μαρία Παναγοπούλου και κουμπαριά με Γεννηματά [video]

Δείτε τον Κώστα Χαρδαβέλλα να καταρρέει για τη Φώφη Γεννηματά.

Ο θάνατος της Φώφης Γεννηματά έχει σκορπίσει θλίψη καθώς η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ έδωσε σκληρή μάχη με τον καρκίνο και πάλεψε για να κρατηθεί στη ζωή.

Δυστυχώς η Φώφη Γεννηματά, δεν τα κατάφερε, και τη Δευτέρα, στις 12:04 άφησε την τελευταία της πνοή στον Ευαγγελισμό όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες μέρες όταν και παρουσίασε επιδείνωση η κατάσταση της υγείας της.

Το μεσημέρι της Δευτέρας, ο Κώστας Χαρδαβέλλας, σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» του Star Channel θέλησε να μιλήσει για την οικογενειακή του φίλη η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών.

Ο δημοσιογράφος δεν κατάφερε να πει πολλά καθώς σπάραξε από τον πόνο που νιώθει για το θάνατο της Φώφης Γεννηματά.

«Νιώθω έναν σπαραγμό μέσα μου γιατί αυτήν την κοπέλα τη μεγάλωσα σχεδόν λόγω του ότι ο πατέρας της ήταν αυτός που με πάντρεψε και τη γνώρισα από πιτσιρίκα», είπε ο Κώστας Χαρδαβέλλας και έβαλε τα κλάματα.

«Δε θα μπορέσει να συνεχίσει. Είναι φορτισμένος γιατί αγαπάει αυτή την οικογένεια και έχει δώσει και ο ίδιος τη μάχη του» είπε η σύζυγός του, Μαρία Παναγοπούλου, η οποία ήταν στο πλατό της εκπομπής της Ζήνας Κουτσελίνη.

Δείτε το ξέσπασμα του Κώστα Χαρδαβέλα στο 26ο λεπτό:

Υπενθυμίζεται πως ο Γιώργος Γεννηματάς, πατέρας της Φώφης Γεννηματά, είχε παντρέψει τον Κώστα Χαρδαβέλλα με τη σύζυγό του.

Διαβάστε ποιος είναι ο Ανδρέας Τσούνης, σύζυγος της Φώφης Γεννηματά και πατέρας δυο εκ των παιδιών της.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.