Big Brother: Γιατί ανακοινώθηκε το τέλος. Ποιο φαβορί αποχώρησε, έκπληκτοι [video]

Ποιος αποχώρησε από το Big Brother και πότε ανακοινώθηκε το τέλος του παιχνιδιού;

Με επιτυχία έλαβε χώρα ακόμη ένα live του Big Brother το βράδυ της Παρασκευής στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ με παρουσιαστές τη Νάταλι Κάκκαβα και τον Γρηγόρη Γκουντάρα.

Αυτή ήταν και η τελευταία φορά που οι δυο παρουσιαστές συνομίλησαν με κάποιον παίκτη του ριάλιτι καθώς στο τέλος της βραδιάς θα έπρεπε να αποχωρήσει από το σπίτι του Μεγάλου Αδελφού. Ο λόγος για έναν ή μία εκ των Κώστα, Άννας, Νάσου και Ευδοκίας.

Ποιος ή ποια συγκάτοικος συγκέντρωσε αυτή την εβδομάδα τις λιγότερες ψήφους του τηλεοπτικού κοινού και θα έπρεπε να κλείσει οριστικά πίσω την πόρτα του Big Brother;

Λίγο μετά τη μία τα ξημερώματα, η ώρα της ανακοίνωσης είχε έρθει και ο Γρηγόρης Γκουντάρας κλήθηκε να γνωστοποιήσει στους παίκτες του Big Brother την απόφαση του τηλεοπτικού κοινού.

Σύμφωνα με αυτήν, λοιπόν, στο σπίτι του Big Brother δεν θα βρίσκεται στο εξής ο Κώστας Στυλιανάκης.

Αξίζει, δε, να σημειωθεί πως όλοι οι συμπαίκτες του ξαφνιάστηκαν και οι περισσότεροι ξέσπασαν σε κλάματα. Μια αποχώρηση που σίγουρα αιφνιδίασε και τους τηλεθεατές του Big Brother καθώς ο παίκτης από την Κρήτη θεωρούταν από πολλούς ως φαβορί για τη νίκη!

Πότε θα γίνει ο μεγάλος τελικός του Big Brother;

Με γοργούς ρυθμούς προς την αυλαία οδηγείται το Big Brother στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Κάτι που επιβεβαίωσε και η παρουσιάστρια του, Νάταλι Κάκκαβα το βράδυ της Παρασκευής.

Η αλήθεια είναι ότι οι αρχικές σκέψεις να πάρει παράταση το Big Brother εγκαταλείφθηκε όταν είδαν την τηλεθέαση που ήταν αρκετά χαμηλή φέτος. Έτσι ο ΣΚΑΙ φέρνει το Survivor πολύ νωρίτερα προκειμένου να δει μια άσπρη μέρα.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια του live του Big Brother, η γοητευτική παρουσιάστρια ενημέρωσε τους διαγωνιζόμενους πως το τέλος πλησιάζει και ο μεγάλος τελικός έρχεται σε πέντε εβδομάδες.

«Παιδιά κοιτάξτε να δείτε, καταλαβαίνω ότι έχουν μείνει μόνο πέντε εβδομάδες για τον μεγάλο τελικό. Το έπαθλο είναι πλέον μπροστά στα μάτια σας, η αγωνίία και οι εντάσεις κορυφώνονται και σίγουρα ακόμα μεγαλύτερη αγωνία απόψε το βράδυ έχουν οι πέντε υποψήφιοι προς αποχώρηση» σημείωσε χαρακτηριστικά η Νάταλι Κάκκαβα.

Έτσι, επισήμως πια, το Big Brother μετράει αντίστροφα για το φινάλε την… Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου!

Διαβάστε τι λένε τα The Bachelor spoiler για την τελική τριάδα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.