Αυτός είναι ο γνωστός ηθοποιός Λ.Φ που κατηγορείται για σeξουαλική κακοποίηση: Σε ποια γνωστή σειρά

Δεν έχει τέλος η μακρά – όπως αποδεικνύεται λίστα – των καταγγελιών γυναικών ηθοποιών για σ3ουαλική παρενόχληση και κακοποίηση από άνδρες συναδέλφους τους.

Μετά τους προφυλακισμένους Πέτρο Φιλιππίδη, Δημήτρη Λιγνάδη και τον σεναριογράφο Αλέξανδρο Κακαβά, σε βάρος του οποίου εκκρεμεί εισαγγελική έρευνα μετά τις καταγγελίες του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) για σεξουαλική παρενόχληση, μια τέταρτη υπόθεση βιασμού δύο νεαρών γυναικών, σε ηλικία 15 και 14 χρονών αντίστοιχα, απασχολεί την ελληνική δικαιοσύνη.

Ο λόγος για τον 40χρονο ηθοποιό, σκηνοθέτη, μουσικό και ιδιοκτήτη σχολής υποκριτικής Λ. Φ..

Στην Ελλάδα ο ηθοποιός Λ.Φ. έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στην άκρως επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά “10η Εντολή”, στην οποία τον έχουμε δει τόσο σε πρωταγωνιστικό ρόλο όσο και σε guest εμφανίσεις.

Ο ίδιος, συμμετείχε συνολικά σε 5 επεισόδια του τρίτου κύκλου, το 2007.

Ακόμα, έχει παίξει σε πληθώρα πρωτοποριακών θεατρικών παραστάσεων και φεστιβαλικών κινηματογραφικών ταινιών, αλλά και άλλες τηλεοπτικές σειρές.

Η εφημερίδα “ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ”, τον περασμένο Ιούλιο, αποκάλυψε τη μήνυση δύο νεαρών γυναικών οι οποίες υποστηρίζουν ότι την περίοδο 2008-2014 βιάστηκαν κατά συρροή, ενώ ήταν ανήλικες, από τον γνωστό καλλιτέχνη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.