Δύσκολες ώρες για Νίκο Στραβελάκη: Γιατί εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Η αλήθεια για εμβόλιο

Γιατί ο Νίκος Στραβελάκης εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο με κορωνοϊό;

Με συμπτώματα πνευμονίας εισήχθη, σύμφωνα με πληροφορίες, το Σάββατο στο νοσοκομείο «Σωτηρία», ο παρουσιαστής ειδήσεων του ΣΚΑΪ Νίκος Στραβελάκης που νοσεί από τα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας από κορονοϊό.

Ο γνωστός δημοσιογράφος ταλαιπωρούνταν τα τελευταία εικοσιτετράωρα από έντονο βήχα με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να μεταβεί στο νοσηλευτικό ίδρυμα, όπου υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία.

Οι γιατροί πρότειναν την άμεση εισαγωγή του, προκειμένου να παρακολουθείται επισταμένως η πορεία της υγείας του.

Το θετικό πως ο κορεσμός του οξυγόνου στο αίμα βρίσκεται σε φυσιολογικά επίπεδα και δεν έχει υψηλό πυρετό.

Νίκος Στραβελάκης και εμβόλιο κορωνοϊού

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νίκος Στραβελάκης είχε κάνει και την αναμνηστική δόση του εμβολίου.

Όμως η αλήθεια είναι ότι προφανώς το εμβόλιο δεν είχε προλάβει να δράσει πλήρως και βρισκόταν σε κατ’ οίκον καραντίνα από την περασμένη Δευτέρα.

Ο Νίκος Στραβελάκης είχε κάνει από τα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας αλλεπάλληλα self test τα οποία όμως έβγαιναν αρνητικά.

Όταν τα συμπτώματα επέμεναν, επικοινώνησε εκ νέου με τον προσωπικό του γιατρό που του συνέστησε να προβεί και σε τεστ PCR το οποίο βρήκε θετικό.

Αποτέλεσμα ήταν ο Νίκος Στραβελάκης να ενημερώσει άμεσα το κανάλι του ΣΚΑΪ όπου εργάζεται, προκειμένου να μην θέσει σε κίνδυνο την υγεία των συναδέλφων του, και να ακολουθήσει τη συνιστώμενη αγωγή.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.