Γιώργος Τράγκας: Διασωληνώθηκε στη ΜΕΘ ο υπέρμαχος των αντιεμβολιαστών; Ράκος ο Πετράκος

Πώς διασωληνώθηκε στη ΜΕΘ του Σωτηρία o Γιώργος Τράγκας;

Επιδείνωση φαίνεται πως παρουσίασε η κατάσταση της υγείας του Γιώργου Τράγκα ο οποίος νοσηλεύεται πλέον διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Σωτηρία» λόγω κορωνοϊού.

Η κατάσταση όπως γράφει ο εκπρόσωπος τύπου του Κινήματος Ελεύθεροι Ανθρωποι, του κόμματος Τράγκα δηλαδή, Πάρις Κουρτζίδης, είναι κρίσιμη.

«Ο Γιώργος Τραγκας τελικά χρειάστηκε να διασωληνωθεί.

Η μάχη που πλέον καλείται να δώσει είναι ιδιαίτερα κρίσιμη και εξαιρετικά σκληρή!

Μέχρι σήμερα έχει αποδείξει ότι βρίσκει πάντα τον τρόπο για να βγαίνει, ακόμη κι από τέτοιες μάχες, ΝΙΚΗΤΗΣ. Έτσι ευχόμαστε να γίνει και τώρα!», έγραψε στο twitter.

Σημειώνεται ότι χθες έγινε γνωστή η είδηση ότι ο Γιώργος Τράγκας εισήχθη στο «Σωτηρία» με τον κ. Κουρτζίδη να γράφει:

«Ο πρόεδρος Γ. Τράγκας πράγματι έκανε εισαγωγή στο “Σωτηρία”, καθώς αισθάνθηκε σημαντική επιβάρυνση από τα συμπτώματα της Covid-19. Δεν είναι αληθές ότι έχει διασωληνωθεί. Δεν αποκλείεται, ωστόσο, απόψε, καθαρά για προληπτικούς λόγους, να μπει σε ΜΕΘ. Και σύντομα θα βγει νικητής!».

Πριν από τέσσερις ημέρες ο Γιώργος Τράγκας με ανάρτησή του είχε γνωστοποιήσει ότι διεγνώσθη με κορωνοϊό:

«Χορεύω τανγκό με τον COVID-19 που γελάει σαρδόνια με τα πρόστιμα του Μητσοτάκη

Χορεύοντας τανγκό με τον COVID-19, έχασα το βηματισμό μου ακούγοντας το πρόστιμο που έβαλε στους κατοίκους αυτής της χώρας άνω των 60 ετών, αν δεν εμβολιαστούν ταχύτατα! Ο ιός πήρε ένα σαρδόνιο ύφος και μου είπε: «Δεν θα αφήσει φράγκο στις τσέπες όλων των πολιτών. Δεν έχει καταλάβει ότι εγώ θα στριφογυρνώ ανάμεσά σας, είτε είστε εμβολιασμένοι, είτε είστε ανεμβολίαστοι».

Σε καραντίνα, μαζί με τη σύζυγό μου Μαρία Καρρά, διαπιστώσαμε ότι τα πραγματικά ζοριλίκια του COVID-19, ακολουθούν αμέλειες και φαιδρότητες. Παραδείγματος χάριν αυτό το κράτος, ενώ έχει τους διαβητικούς στις πρώτες ομάδες υψηλού κινδύνου, τους έχει εξαιρέσει από τα μονοκλωνικά αντισώματα. Βλέπετε ο κ. Μητσοτάκης στα θέματα Δημόσιας Υγείας συμπεριφέρεται ως «ψιλικατζής». Σε μια χώρα 10 εκατομμυρίων, παρέλαβε 2000 δόσεις μονοκλωνικών αντισωμάτων.

Κατά τα άλλα θα επανέλθουμε με τη Μαρία στο ραδιόφωνο (με τη βοήθεια του Υψίστου), μόλις τελειώσει η περίοδος της καραντίνας», είχε γράψει στην ανάρτησή του ο Γιώργος Τράγκας την περασμένη Τρίτη.

Σημειώνεται ότι στο κόμμα του Γιώργου Τράγκα έχει ενταχθεί και μάλιστα έχει αναλάβει τη θέση του Αναπληρωτή Γραμματέα ο αντιεμβολιαστής Γρηγόρης Πετράκος.

Σε ανάρτηση που έκανε ο ίδιος ο Γιώργος Τράγκας, χαρακτηρίζει τον Γρηγόρη Πετράκο «ελεύθερο και δημοκρατικό άνθρωπο» ο οποίος μάλιστα σύμφωνα με τα όσα αναφέρει είναι «από τους πρώτους στη χώρα μας που αντέδρασαν και φώναξαν δυνατά εναντίον των ακραίων, περιοριστικών μέτρων, των lockdown και της παράλογης και τυραννικής φυλάκισης των Ελλήνων, που ισοπέδωσε την οικονομία και τον πολιτισμό».

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην γίνει αναφορά στις αντιεμβολιαστικές απόψεις του «καθοδηγητή» της εγχώριας ψεκ κοινότητας, για τις οποίες ο πρόεδρος του «Κινήματος Ελεύθερων Ανθρώπων», αναφέρει ότι… είχαν τεκμηριωμένα στοιχεία και ορθό λόγο, ενώ δεν παραλείπει να πλέξει το εγκώμιο του Πετράκου ως κάποιος που αποδομεί «όλο το αφήγημα τη χυδαίας κυβερνητικής προπαγάνδας και των ελεγχόμενων πανελλαδικών καναλιών».

Το twitter ευχήθηκε περαστικά στον Γιώργο Τράγκα και σχολίασε καυστικά τη σχέση του με τον Γρηγόρη Πετράκο:

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.