Δύσκολες στιγμές για Ιωάννα Παλιοσπύρου στο Παρίσι: Εξελίξεις για υγεία, τι είπαν οι γιατροί και κατέρρευσε

Τι είπαν οι γιατροί στην Ιωάννα Παλιοσπύρου στο Παρίσι και κατέρρευσε;

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου και η Αννίτα Ναθαναήλ συνεχίζουν το ταξίδι τους στο Παρίσι χωρίς ωστόσο να είναι όλα ρόδινα.

Όπως ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας «1,5 χρόνο μετά την επίθεση ήταν ημέρα αξιολόγησης των εγκαυμάτων της Ιωάννας».

Μέσα από τα σύντομα βίντεο παρακολουθούμε την Ιωάννα Παλιοσπύρου να προχωρά στον διάδρομο του στρατιωτικού νοσοκομείου Percy Army Training Hospital.

Με puffer τζάκετ και κουκούλα η Ιωάννα Παλιοσπύρου είναι έτοιμη να επισκεφτεί το ιατρείο των ειδικών που την παρακολουθούν.

Ωστόσο ξαφνικά διακόπτονται τα βίντεο με την Αννίτα Ναθαναήλ να σημειώνει:

«Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να ολοκληρώσουμε το βίντεο για να σας ενημερώσουμε σχετικά…

Η αξιολόγηση ήταν πολύ σκληρή για την Ιωάννα Παλιοσπύρου και επακολούθησαν δύσκολες στιγμές για εκείνη…»

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γιατροί εντόπισαν πολλά θέματα στην εξέλιξη των εγκαυμάτων και έδωσαν στην Ιωάννα Παλιοσπύρου την πραγματική σκληρή εικόνα της κατάστασης της.

Τι είχε αναφέρει η γιατρός για την μάσκα της Ιωάννας στη δίκη

Στη δίκη της Έφης Κακαράντζουλα, η γιατρός κ. Καλοφώνου εξήγησε ότι τη μάσκα τη φορά η Ιωάννα όχι μόνο για να βγαίνει έξω, αλλά τη χρησιμοποιεί και για αρκετές ώρες μέσα στο σπίτι της.

«Η μάσκα είναι διπλή. Υπάρχει ένα φύλλο λεπτό σιλικόνης, το οποίο ακουμπά πάνω στο τραύμα και στη συνέχεια μια σκληρή πλαστική κατασκευή.

Και τα δύο έχουν σκοπό να πιέζουν τις ουλές, γιατί οι μετεγκαυματικές ουλές έχουν την τάση να υπερτρέφονται, να φουσκώνουν, γι’ αυτό πρέπει να πιέζουμε τις ουλές», τόνισε.

«Η Ιωάννα φοράει αυτή τη διπλή μάσκα πολλές ώρες κάθε μέρα, παρά τη δυσκολία στην κίνηση που προκαλεί. Δεν είναι μια μάσκα που φόρεσε για να έρθει, είναι η θεραπεία της» συμπλήρωσε η γιατρός.

Όπως συμπλήρωσε η διευθύντρια Πλαστικής Χειρουργικής στο Θριάσιο, λίγα σημεία στο σώμα της Ιωάννας είναι ανέπαφα από το βιτριόλι που δέχθηκε.

«Έχει καεί πέρα από το πρόσωπο, στον κορμό και τα χέρια. Τα σημεία χωρίς τραύματα είναι από τα γόνατα και κάτω» πρόσθεσε.

Τέλος, η Μαρία Καλοφώνου αναφέρθηκε και στη συνομιλία που είχε με την Ιωάννα στο περιθώριο της σημερινής διαδικασίας. «Με ρώταγε λεπτομέρειες για την αγωγή της. Βάζει στόχους για να συνεχίσει τη ζωή της» κατέληξε.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.