Αφροδίτη Σκαφίδα, Survivor: Ποια η σύντροφος του Πύρρου Δήμα μετά τον θάνατο της Αναστασίας Σδούγκου [video]

Πώς γνωρίστηκαν και έκαναν σχέση Πύρρος Δήμας – Αφροδίτη Σκαφίδα;

Ο Πύρρος Δήμας σε δημόσια εμφάνισή του συνοδεύτηκε από την Αφροδίτη Σκαφίδα.

Ο Πύρρος Δήμας φαίνεται πως ξαναβρήκε το χαμόγελο και υποδέχτηκε τον έρωτα στη ζωή του.

Η γνωστή παίκτρια του Survivor All Star, Αφροδίτη Σκαφίδα είναι πλέον η σύντροφός του, λίγα χρόνια μετά την απώλεια της γυναίκας του, Αναστασίας Σδούγκου.

Την Αφροδίτη Σκαφίδα την είχαμε γνωρίσει μέσα από τη συμμετοχή της στο Survivor και σύμφωνα με το Happy Day είναι πλέον ζευγάρι με τον σπουδαίο ολυμπιονίκη μας.

Σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα του Happy Day και τον Μιχάλη Πλεμμένο, ο Πύρρος Δήμας απέφευγε να πει οτιδήποτε για την Αφροδίτη Σκαφίδα, η οποία τον συνόδευε κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που διοργάνωσε η Ιωάννα Σιαμπάνη.

Δείτε τι αποκαλύφθηκε για Πύρρο Δήμα – Αφροδίτη Σκαφίδα:

Ποια είναι η Αφροδίτη Σκαφίδα, βιογραφικό

Η Αφροδίτη Σκαφίδα είναι αθλήτρια του στίβου που αγωνίζεται με την ομάδα του Ολυμπιακού.

Η Αφροδίτη Σκαφίδα γεννήθηκε στις 20 Μαρτίου του 1982.

Ασχολείται με το άλμα επί κοντώ, στο οποίο μάλιστα κατέχει και το πανελλήνιο ρεκόρ με ύψος 4,48μ που πέτυχε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου τον Ιούνιο του 2005 στην Αθήνα. Πανελλήνιο ρεκόρ με 4,55μ σημείωσε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια στο άλμα επί κοντώ γυναικών, κατά την τρίτη ημέρα του Πανελληνίου πρωταθλήματος στίβου στο ΟΑΚΑ.

Η Αφροδίτη Σκαφίδα υπερέβη πρώτα τα 4,50μ και στη συνέχεια τα 4.55μ για να καταρρίψει την προηγούμενη δική της κορυφαία επίδοση που ήταν 4,48μ από τις 11 Ιουνίου 2005 και πάλι στο Ολυμπιακό Στάδιο[4]. Κατέχει την 4η θέση σε επίδοση στην Ευρώπη και την 9η στον κόσμο το 2008.

Στις 30 Ιανουαρίου 2010 έθεσε νέο Πανελλήνιο ρεκόρ στην διάρκεια ημερίδας κλειστού στίβου περνώντας τα 4,41μ[6][7].

Από τον Φεβρουάριο μέχρι τον Ιούνιο του 2019 η Αφροδίτη Σκαφίδα συμμετείχε στο τηλεοπτικό ριάλιτι επιβίωσης survivior στον Σκάι όπου διαγωνίζονταν με την ελληνική ομάδα, αλλά λίγους μήνες αργότερα άλλαξε ομάδα και πήγε στην άσπρη ομάδα.

Η Αφροδίτη Σκαφίδα κατάφερε να φτάσει στους τέσσερις φιναλίστ για την Ελλάδα, αλλά δεν κατάφερε να προκριθεί στον μεγάλο τελικό και τελικώς πήρε την 4η θέση.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.