Στάθης Παναγιωτόπουλος, ανατροπή: Σε σοκ η νεαρή σύζυγος του, μυστικός γάμος, πώς έμαθε για το π@ρνό

Ποια η αποκάλυψη για τον μυστικό γάμο του Στάθη Παναγιωτόπουλου και πώς έμαθε για το σκάνδαλο με το εκδικητικό π@ρνό;

Χαλαρό και ήρεμο να γευματίζει σε γνωστή ταβέρνα στην Θεσσαλονίκη, «τσάκωσε» τον Στάθη Παναγιωτόπουλο ο φωτογραφικός φακός του Alpha.

Σύμφωνα με την εκπομπή Tlive, o πρώην συμπαρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα, λίγες ώρες μετά το τεράστιο σκάνδαλο που ξέσπασε αφού αποκαλύφθηκε ότι είχε διαρρεύσει φωτογραφίες και βίντεο της πρώην συντρόφου του σε ροζ ιστοσελίδα, γευμάτισε σε ταβέρνα με την… σύζυγό του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος φέρεται ότι παντρεύτηκε πριν από περίπου ένα μήνα, χωρίς να το γνωρίζει κανείς. Εμφανώς αμήχανη, η σύζυγός του στέκεται απέναντι του και τον ακούει να της μιλάει, πιθανόν για τον σάλο που έχει προκαλέσει η αποτρόπαια πράξη του.

Τη στιγμή που η χώρα σοκαρισμένη παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση που προκάλεσε οργή και αντίδραση, με την ομάδα των Ράδιο Αρβύλα αλλά και τον τηλεοπτικό σταθμό του Ant1 να τον απομακρύνουν αστραπιαία, ο ίδιος αρκέστηκε να πει μια δημόσια συγγνώμη και να προσπαθήσει να δικαιολογήσει τα όσα έκανε, επειδή βρισκόταν σε μια… κακή συγκυρία της ζωής του!

Υπενθυμίζεται ότι χθες, ακόμα δύο γυναίκες κατήγγειλαν δημόσια ότι είχαν δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση ενώ ήταν ανήλικες. Η πρώτη ήταν η τραγουδίστρια Chrysa η οποία όπως δήλωσε δέχτηκε λεκτική σεξουαλική παρενόχληση σε beach bar πριν από μερικά χρόνια, ενώ η δεύτερη, κατήγγειλε ότι ο Παναγιωτόπουλος την κάλεσε στον ραδιοφωνικό σταθμό όπου εργαζόταν και της έπιασε τα οπίσθια.

Ο μυστικός γάμος του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, τον οποίο κατήγγειλε πρώην σύντροφός του ότι δημοσίευσε προσωπικές τους στιγμές με σεξουαλικό περιεχόμενο στο διαδίκτυο χωρίς τη συναίνεσή της, σε μια υπόθεση που έχει προκαλέσει σάλο, φαίνεται πως είναι πρόσφατα παντρεμένος.

Σύμφωνα με την εκπομπή TLive του Alpha, ο παρουσιαστής, ο οποίος απομακρύνθηκε από το Ράδιο Αρβύλα και το Βινύλιο, παντρεύτηκε πριν από ενάμιση μήνα με πολιτικό γάμο στην Αλόννησο, όπου διατηρεί καφέ μπαρ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, ο γάμος έγινε την 1η Νοεμβρίου, σε κλειστό κύκλο. Το ζευγάρι πάντρεψε ο δήμαρχος του νησιού, ενώ παρόντες ήταν οι δύο μάρτυρες και ένα ακόμα φιλικό ζευγάρι.

Πρόκειται για μια γυναίκα αρκετά νεότερή του, λένε οι κάτοικοι του νησιού, και η οποία άρχισε να δουλεύει στο καφέ μπαρ που διατηρεί ο παρουσιαστής στην Αλόννησο από τον Ιούλιο. Οι δύο τους γνωρίστηκαν τότε.

«Την ενημέρωσα για να τη σώσω»

Μάλιστα, σύμφωνα με την εκπομπή, η πρώην σύντροφος του παρουσιαστή είχε ειδοποιήσει τη νυν σύζυγο, για το τι έχει συμβεί, προκειμένου να την προστατεύσει.

«Την ενημέρωσα σχετικά, της είπα τι έχει κάνει, την ενημέρωσα για να τη σώσω, και αυτός δεν ξέρω πώς την τούμπαρε και εντέλει παντρεύτηκαν» δήλωσε η πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.