Αυτός είναι ο γνωστός τράπερ που συνελήφθη για όπλο ΕΛ.ΑΣ: Ποιος πραγματικά ο Light, φίλος Mad Clip [video]

Πολύ γνωστό όνομα τράπερ συνελήφθη για φωτογραφίες με όπλο της ΕΛ.ΑΣ. Τι συνέβη πραγματικά με τον τράπερ Light;

Προσήχθη στη Δίωξη Εκβιαστών – Εγινε και έρευνα στο σπίτι του – Εξετάζεται αν ο τράπερ Light έχει σχέσεις με συμμορίες Ρομά – Τι λέει ο ίδιος

Ο γνωστός τράπερ Light προσήχθη στη Δίωξη Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής επειδή φαίνεται σε βίντεο να διασκεδάζει έχοντας στη ζώνη του όπλο που φέρει τη σφραγίδα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η επιχείρηση της αστυνομίας έγινε λίγο μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος από το protothema.gr.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον τραγουδιστή Light σε γνωστό κλαμπ στο Κολωνάκι τα ξημερώματα της Τρίτης και την ώρα που ετοιμαζόταν να τραγουδήσει, τον πλησίασαν και του ζήτησαν να τους ακολουθήσει στην Ασφάλεια.

Ο 26χρονος Light ανέβασε προχθές το υλικό στα stories του Instagram και ανάμεσα στα βίντεο απο τη διασκέδαση του σε κατάμεστο κλαμπ, ανήρτησε και το συγκεκριμένο όπου διακρίνονται περασμένα στο παντελόνι του τρια όπλα.

Το συντομο βιντεάκι που προκαλεί πλήθος ερωτημάτων αναφορικά με την προέλευση των όπλων, τη γνησιότητα τους και φυσικά το πώς έφθασαν στα χέρια του, δεν παρέμεινε για πολύ στα stories του προφίλ του καθώς λίγη ώρα αργότερα από την ανάρτηση, ο μουσικός φρόντισε να το διαγράψει.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του Light από την αστυνομία, δεν βρέθηκαν τα όπλα τα οποία φαίνονται στο βίντεο.

Σύμφωνα με πληροφορίες εξετάζεται αν ο μουσικός έχει σχέσεις με συμμορίες Ρομά.

Αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη έρευνες σε διάφορα σημεία για τον εντοπισμό του οπλισμού, ενώ από τη ΓΑΔΑ έχουν περάσει για εξέταση πολλά άτομα που σχετίζονται με τον τράπερ.

Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι τα όπλα ήταν ψεύτικα και χρησιμοποιήθηκαν για τις ανάγκες βίντεο κλιπ στο Γκάζι.

Κολλητός φίλος του Mad clip ο Light

Σε κατάσταση σοκ δίχως να μπορεί να πιστέψει τον χαμό του φίλου του Mad Clip, ο τράπερ Light, ο οποίος βρέθηκε στον τόπο του τροχαίου δυστυχήματος.

Ο Light φαίνεται σε βίντεο αφού έχει αντικρίσει νεκρό τον φίλο του μέσα στο αυτοκίνητο, να λέει με λυγμούς, «πάει, πάει».

Δείτε τον άγριο καυγά Light – Snik στα MAD VMA.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.