Παύλος Χαϊκάλης: Πρεμιέρα σε άδειο θέατρο, ενώ ο παραγωγός μιλούσε για χιλιάδες εισιτήρια [φωτο]

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την πρεμιέρα του Παύλου Χαΐκάλη στο θέατρο.

Πρεμιέρα έκανε ανήμερα των Χριστουγέννων στην Κύπρο η θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστής είναι ο Παύλος Χαϊκάλης, “ΝικοΤΙΤΑΝΙΚΟΣ”.

Οι πληροφορίες που διέρρεε σε τηλεοπτικές εκπομπές ο παραγωγός της παράστασης ήθελαν τα εισιτήρια που έχουν κοπεί να έχουν ξεπεράσει τις 15000 κάτι που όπως αποδείχθηκε δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Πρωινού αλλά και πλάνα που προβλήθηκαν στην ίδια εκπομπή, οι θεατές δεν ξεπερνούσαν τους δέκα…

Να θυμίσουμε πως ο Παύλος Χαϊκάλης έχει δηλώσει πως αυτή θα είναι η τελευταία παράσταση στην οποία συμμετέχει και στη συνέχεια θα αποσυρθεί.

Μπορεί ο θεατρικός παραγωγός να είχε δηλώσει πως η προπώληση εισιτηρίων είχε χτυπήσει κόκκινο με περισσότερα από 15.000 εισιτήρια να έχουν πουληθεί, όμως, η εικόνα στην πρεμιέρα ήταν τελείως διαφορετική, σύμφωνα με την εκπομπή «Το Πρωινό».

Όπως αναφέρθηκε στον αέρα της εκπομπής η πρεμιέρα έγινε σε ένα άδειο θέατρο με το πολύ δέκα θεατές με τον Γιώργο Λιάγκα να αναφέρει πως ίσως, βέβαια, η απουσία του κοινού να μην οφείλεται τόσο στη συμμετοχή του Παύλου Χαϊκάλη στο θίασο όσο στο περιεχόμενο της παράστασης.

Με τη σειρά του ο Βαγγέλης Περρής έκανε λόγο για «φθηνά ρούχα, φθηνά λόγια και φθηνό προσανατολισμό με σεξιστικά στοιχεία», ενώ για το συγγραφέα του έργου ανέφερε πως είναι «άδειος από έμπνευση».

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!