Πού βρέθηκε η Στέλλα Δουλιανάκη, είχε εξαφανιστεί στα Πατήσια τον Σεπτέμβρη: Την εντόπισε το «Τούνελ»

Πώς εντόπισε τη Στέλλα Δουλιανάκη η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» και η Αγγελική Νικολούλη;

Το Φως στο Τούνελ έκανε και πάλι το θαύμα του αφού εντόπισε κατά τη διάρκεια της ζωντανής εκπομπής μια ταλαιπωρημένη γυναίκα, η εξαφάνιση της οποίας είχε βυθίσει στην αγωνία την οικογένειά της.

Τηλεθεατής που παρακολουθούσε την εκπομπή, θυμήθηκε ότι τις τελευταίες ημέρες έβλεπε μία γυναίκα που της έμοιαζε στο κέντρο της Αθήνας.

Μαζί με τη σύζυγό του, βγήκαν μες τη νύχτα αψηφώντας το κρύο, ερεύνησαν στην περιοχή και εντόπισαν την Στέλλα Δουλιανάκη 43 χρόνων, που είχε χαθεί από τον περασμένο Σεπτέμβρη από τα Κάτω Πατήσια όπου έμενε.

Άμεσα ειδοποίησαν το «Τούνελ» και την αστυνομία της περιοχής και η γυναίκα μεταφέρθηκε σε ασφαλές περιβάλλον.

Ενημερώθηκε η οικογένειά της και σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή, η αδελφή της θέλησε να ευχαριστήσει την Αγγελική Νικολούλη και τους συνεργάτες της για τη θετική εξέλιξη στην περιπέτεια της.

Συγκλονιστική ήταν η εξέλιξη στην υπόθεση της αγνοούμενης Στέλλας Δουλιανάκη.

Όπως επιβεβαιώθηκε από μαρτυρία εθελοντή αλλά και με συνομιλία με την αδελφή της, η Στέλλα βρέθηκε και είναι καλά, στο κέντρο της ΑΘήνας.

“Είναι η Στέλλα Δουλιανάκη ναι, και σας ευχαριστούμε για τον εντοπισμό της γατί είχαμε χάσει τα ίχνη της πολύ καιρό, εύχομαι όλες οι αναζητήσεις να έχουν αίσιο τέλος” είπε η αδελφή της στην εκπομπή.

“Καθόμουν σπίτι με τη γυναίκα μου, βλέπαμε την εκπομπή την θυμόμουν σαν παρουσία στο κέντρο των Αθηνών και αποφασίσαμε με τη γυναίκα μου να πάμε στο σημείο να ψάξουμε.

Πήγαμε εκεί και όντως ήταν η κοπέλα” είπε σημαντικός μάρτυρας και εθελοντής της εκπομπής.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.