Survivor: Αποκαλύφθηκε τι είπε ο Βαλάντης στην Ευρυδίκη. Το είπε ο Σπύρος Μαρτίκας, ποιος αποχωρεί

Τι είπε τελικά ο Βαλάντης στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και ποιος αποχωρεί από το Survivor;

Survivor: Ο Βαλάντης μετά την ατάκα στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είναι πλέον απομονωμένος από την υπόλοιπη ομάδα, μιας και ο ίδιος δεν μπορεί να δεχθεί ότι όλοι είναι εναντίον του.

Είναι το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης, το οποίο έχει κερδίσει τις καρδιές των τηλεθεατών, οι οποίοι το παρακολουθούν καθημερινά και ανυπομονούν για τις επερχόμενες εξελίξεις.

Στο σημερινό επεισόδιο (17-1) στην ομάδα των Μαχητών, το κύριο θέμα συζήτησης ήταν η συμπεριφορά του Βαλάντη απέναντι στην Ευρυδίκη.

Οι περισσότεροι από τους παίκτες ήταν συγκλονισμένοι με όλα όσα συνέβησαν, λέγοντας ότι πίστευαν ότι, για ακόμα μια φορά, θα γινόταν χαμός μεταξύ των Διασήμων, αλλά δεν περίμεναν κάτι τέτοιο, χαρακτηρίζοντάς τον απαράδεκτο και άνανδρο.

Ο Σπύρος Μαρτίκας μάλιστα τοποθετήθηκε άμεσα πάνω στο θέμα, με τον ίδιο να αποκαλύπτει το τι ακριβώς ειπώθηκε από τον Βαλάντη και έβγαλε την Ευριδίκη εκτός εαυτού.

“Όλοι οι άνθρωποι, όταν περνούν ένα τέτοιο πρόβλημα υγείας, γίνονται καλύτεροι άνθρωποι και εσύ δεν έγινες καλύτερος άνθρωπος.” ήταν εκείνο που εξόργισε την Ευριδίκη και την έκανε να βγει εκτός εαυτού.

Ο Σπύρος Μαρτίκας αποκάλυψε τι είπε ο Βαλάντης Στην Ευρυδίκη.

Μουδιασμένοι είναι οι παίκτες του Survivor για την φράση που ξεστόμισε χθες στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου σε σχέση με το πρόβλημα υγείας που είχε αντιμετωπίσει παλιότερα.

Οι Μαχητές ήταν σε αναβρασμό με αυτήν του δήλωση και δεν μπορούσαν να χωνέψουν πως ανέφερε κάτι τέτοιο για έναν άνθρωπο που έχει δώσει την δική του μάχη. Μάλιστα ο Σπύρος Μαρτίκας είπε ακριβώς τι ανέφερε ο Βαλάντης και προκλήθηκε ο χθεσινός χαμός.

«Άκρως ανυπόστατα όσα είπε. Ξαφνικά χωρίς λόγο εξέθεσε ανεπανόρθωτα την Ευρυδίκη για ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που είχε στο παρελθόν. Με μεγάλη ασέβεια της είπε ότι παρόλο αυτό το πρόβλημα που είχες, δεν έγινες καλύτερος άνθρωπος. Χωρίς να τον έχει πειράξει ή ενοχλήσει»

Μάλιστα ο Σάββας Κάλφας, ο οποίος είναι κι ο ίδιος από την Ρόδο, όπως ο Βαλάντης, κάλεσε τον κόσμο να μην του δώσει ούτε μια θετική ψήφο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βαλάντης είπε στην Ευρυδίκη ότι παρά τον καρκίνο που πέρασε, δεν έμαθε και δεν έγινε καλύτερος άνθρωπος με αποτέλεσμα η κοπέλα να ξεσπά σε κλάματα.

Φαίνεται λοιπόν ότι ο Βαλάντης αποχωρεί από το Survivor, καθώς έχει αναδειχθεί στον πιο μισητό παίκτη.

Μάλιστα, παρ’ όλο που ο Ατζούν σκεφτόταν να τον κρατήσει καθώς προσφέρει σκληρό ριάλιτι, ο ΣΚΑΙ φαίνεται να έχει αποφασίσει την άμεση αποχώρησή του.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.