Απαράδεκτοι: Χαμός με εμφάνιση Πέτρου Φιλιππίδη στο εορταστικό επεισόδιο. Τι συνέβη [φωτο]

Τι έγινε με την εμφάνιση του Πέτρου Φιλιππίδη στο εορταστικό επεισόδιο των Απαράδεκτων;

Μπορεί οι φαν της κωμικής σειράς Απαράδεκτοι να περίμεναν πώς και πώς την προβολή του εορταστικού επεισοδίου, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, όμως στο Twitter στήθηκε… δικαστήριο μετά την εμφάνιση του Πέτρου Φιλιππίδη σε κάποια πλάνα.

Με το που προβλήθηκαν τα συγκεκριμένα πλάνα, υπήρξε μερίδα χρηστών του Twitter που έσπευσαν να καταδικάσουν την απόφαση του καναλιού να προβάλλει και όχι να κόψει τις συγκεκριμένες σκηνές μιας και ως γνωστόν, ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι προφυλακισμένος στις φυλακές Τρίπολης καθώς τον βαραίνουν πολύ σοβαρές κατηγορίες βιασμών, μετά από καταγγελίες συναδέλφων του.

Είχε γίνει άλλωστε ανάλογη κουβέντα, δημόσια, όταν κάποιοι υποστήριξαν πως θα έπρεπε να απαγορευτεί η προβολή πολύ επιτυχημένων σειρών της ελληνικής τηλεόρασης στις οποίες πρωταγωνιστούσε ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας, πρόεδρος του ΣΕΗ, είχε μιλήσει ανοιχτά για την άποψή του πάνω στο θέμα, τονίζοντας πως δεν είναι λογική μία τέτοια εισήγηση εφόσον μαζί με τον Φιλιππίδη έπαιζαν και άλλοι ηθοποιοί που ενώ δεν φταίνε σε τίποτα, αν γίνει κάτι τέτοιο, δεν θα μπορούν να πληρώνονται τα δικαιώματά τους για την επανάληψη των επεισοδίων.

Για κάποιο λόγο όμως, το Mega έκανε προβολή των συγκεκριμένων σκηνών με τον Πέτρο Φιλιππίδη ο οποίος εμφανίζεται να χορεύει σε ένα πάρτι των πρωταγωνιστών των Απαράδεκτων.

Κάτι που δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο από τους χρήστες του Twitter που για ακόμα μία φορά διχάστηκαν λόγω των διαφορετικών απόψεών τους.

Δείτε κάποια από τα πιο χαρακτηριστικά tweets που “αλιεύσαμε” από τη συγκεκριμένη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης:

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!