Αποκάλυψη για Γεωργία Μπίκα: Κοπέλα «γόνος» στο πάρτι – «Τι φοβάστε; Είμαι εγώ εδώ» όταν ήρθε περιπολικό

Τι λένε οι πληροφορίες για κοπέλα με γνωστό πατέρα στο πάρτι όπου κατήγγειλε βι@σμό η Γεωργία Μπίκα;

Νέα στοιχεία και ανατροπές για το μοιραίο πάρτι στο ξενοδοχείο ΜΕΤ όπου πήρε η Γεωργία Μπίκα. Δείτε βίντεο από τη σουίτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει ένα σημείο της κατάθεσης της 17χρονης φίλης της Γεωργία Μπίκα, όπου αναφέρει ότι κατά τη διάρκεια του πάρτι στο ξενοδοχείο ΜΕΤ ήρθε περιπολικό για τον θόρυβο.

Τότε μία κοπέλα της παρέας φέρεται να είπε: «Τι φοβάστε; Αφού είμαι εγώ εδώ».

Ερωτηματικά προκύπτουν για το ποια ήταν αυτή η κοπέλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, το ενδιαφέρον γίνεται ακόμα μεγαλύτερο αν δει κανείς ποιος είναι ο πατέρας της συγκεκριμένης κοπέλας.

Την ίδια στιγμή, αίσθηση έκανε το βίντεο από το πάρτι την Πρωτοχρονιά που είδε το φως της δημοσιότητας.

Το Mega μετέδωσε την Παρασκευή εικόνες μέσα από τη σουίτα 401 του ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη.

Στο βίντεο ακούγεται να παίζει δυνατή μουσική από το ηχείο, ενώ στο χώρο ακούγονται γέλια και φωνές από τα άτομα που βρίσκονται στο χώρο.

Μέσα στη σουίτα 401, τα ξημερώματα της παραμονής της Πρωτοχρονιάς είναι και η 24χρονη Γεωργία Μπίκα.

Το βίντεο από τη σουίτα 401 στο ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη
Από αυτά που διακρίνονται, φαίνεται πως τα φώτα ήταν σε χαμηλή ένταση, ενώ στο βάθος διακρίνεται το μπαρ, γεμάτο μπουκάλια με ποτά.

Κατάθεση της Γεωργίας Μπίκα

Μιάμιση ώρα κράτησε η κατάθεση της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα στο γραφείο της ανακρίτριας στη Θεσσαλονίκη.

Η άτυχη κοπέλα αποχώρησε χωρίς να κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους, ενώ στο πλευρό της ήταν καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας ειδικός ψυχολόγος.

Σύμφωνα με πληροφορίε, η ίδια επιβεβαίωσε τους ισχυρισμούς της για όσα έγιναν την ημέρα της πρωτοχρονιάς.

«Η Γεωργία δεν έχει αντιφάσεις», λέει ο δικηγόρος της
Η νεαρή κοπέλα φέρεται να ισχυρίστηκε πως ισχύουν τα όσα είχε αναφέρει αρχικά, ενώ έδωσε και τα σχετικά στοιχεία που επιβεβαιώνουν τα λεγόμενα και τις καταγγελίες της.

Όλα τα στοιχεία φαίνεται πως επιβεβαιώνουν τις κινήσεις που έκανε πριν και μετά τον βιασμό. «Η Γεωργία δεν έχει αντιφάσεις και οι καταθέσεις της κρίνονται ειλικρινείς», είπε ο δικηγόρος της, κ. Ζιώγας.

«Η Γεωργία εμφανίστηκε σήμερα με θάρρος πάλι μπροστά στην ανακρίτρια και επιβεβαίωσε όσα κτηνώδη βίωσε μέσα στη σουίτα την ημέρα της Πρωτοχρονιάς. Η Γεωργία τα είπε με θάρρος, με το πρόσωπό της ξεσκέπαστο και το κεφάλι της ψηλά.

Εμείς επιβεβαιώσαμε όσα η Γεωργία ανέφερε στις προηγούμενες καταθέσεις της και συμπληρωματικά προσκόμισε αποδεικτικά στοιχεία για αυτά που ισχυρίστηκε την προηγούμενη φορά», ανέφερε ο δικηγόρος της.

Τα συγκεκριμένα στοιχεία αφορούν μηνύματα και κλήσεις που επιβεβαιώνουν τις κινήσεις της και την αλήθεια των λεγομένων της για το βράδυ του βιασμού της.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.