Γεωργία Μπίκα, ραγδαίες εξελίξεις: Συλλήψεις γνωστών επιχειρηματιών. Τι έδειξαν οι τοξικολογικές [video]

Ραγδαίες εξελίξεις για βι@σμό της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα. Έρχονται συλλήψεις βόμβα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένονται άμεσα συλλήψεις γνωστών επιχειρηματιών για την υπόθεση του βι@σμού της Γεωργίας Μπίκα.

Συνεχείς είναι οι αποκαλύψεις στην υπόθεση της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα που κατήγγειλε ότι βιάστηκε σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Από τη στιγμή που θα αποδοθούν κατηγορίες για ομαδικό βι@σμό με την χρήση του συγκεκριμένου χαπιού οι κατηγορούμενοι αναμένεται με την αλλαγή του ποινικού κώδικα στην Ελλάδα να αντιμετωπίσουν την ποινή των ισοβίων.

Την ίδια ώρα ένα τεράστιο κύμα και μία αγκαλιά υπέρ της Γεωργίας Μπίκα έχει απλωθεί σε όλη την Ελλάδα μέσω των social media.

Ο κόσμος βράζει για την ομάδα νεαρών που το μόνο που κάνουν είναι να εκμεταλλεύονται κοπέλες για να μπορέσουν να συνευρεθούν ερωτικά.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, το πόρισμα των τοξικολογικών εξετάσεων επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς του θύματος, καθώς φάνηκε ότι η κοπέλα είχε καταναλώσει αλκoόλ και ουσίες που επηρέασαν το νευρικό της σύστημα.

Όπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ, οι εν λόγω ουσίες μαζί με το αλκοόλ μπορεί να οδηγήσουν σε νάρκωση.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του STAR, η ουσία αυτή είναι η αιθυλική αλκοόλη, μια ουσία που καταστέλλει το νευρικό σύστημα και, επομένως, «ρίχνει» τις αντιστάσεις.

Όπως αναφέρει το Mega, τα αποτελέσματα των τοξικολογικών αναμένονται και επίσημα τις επόμενες ημέρες ή και ώρες. Σημειώνεται ότι η 24χρονη Γεωργία Μπίκα είχε δηλώσει ότι κάποιοι έριξαν κάτι στο ποτό της προκειμένου να κάμψουν τις αντιστάσεις της.

Εάν λοιπόν τα αποτελέσματα επιβεβαιωθούν αυτό σημαίνει ότι η κατηγορία μπορεί να αναβαθμιστεί σε βιασμό και πιθανόν σε ομαδικό βιασμό καθώς υπάρχουν στοιχεία που δείχνουν ότι κάποιοι προσπάθησαν να την παραλύσουν προκειμένου να ασελγήσουν πάνω της. Υπενθυμίζεται ότι η δίωξη που έχει ασκηθεί μέχρι τώρα αφορά στην κατηγορία της «προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας χωρίς τη συναίνεση του θύματος».

Βιασμός 24χρονης Γεωργίας Μπίκα στη Θεσσαλονίκη -εκπρόσωπος αστυνομικών: Η τοξικολογική θα κρίνει ακόμα και τα ισόβια

Στη σημασία που έχουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων είχε αναφερθεί άλλωστε χθες και ο γενικός γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης, Χρήστος Συμεωνίδης, τονίζοντας στον ΣΚΑΪ ότι αν η τοξικολογική δείξει ότι η κοπέλα είχε ναρκωθεί, όπως είπε και ο δικηγόρος της, θα αναβαθμιστεί το κατηγορητήριο φτάνοντας μέχρι και τα ισόβια για τους δράστες.

«Εμείς δεν καταλαβαίνουμε από επώνυμους και πορτοφόλια. Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να λάμψει η αλήθεια», είπε σε άλλο σημείο ο κ. Συμεωνίδης ενώ για την εξέλιξη της υπόθεσης καθώς οι αρχές ερευνούν εξονυχιστικά το υλικό από τις κάμερες του ξενοδοχείου, ενώ εξετάζουν και τα κινητά τηλέφωνα, σημείωσε ότι «δεν μπορούμε να πούμε πολλά, αλλά έχουμε στη διάθεσή μας στοιχεία. Η διεύθυνση ασφαλείας κινείται με μεγάλη μεθοδικότητα. Παίρνει υλικό από ό,τι μπορεί και δεν μπορεί να φανταστεί ο ανθρώπινος νους».

Σημειώνεται ότι η 24χρονη Γεωργία Μπίκα στις καταθέσεις της αναγνώρισε τον έναν άνδρα και έπειτα από μέρες ανέφερε ότι θυμάται και ένα δεύτερο άτομο να συμμετέχει στον βιασμό, ο οποίος, όπως τόνισε στην ανακρίτρια, είναι ο αδερφός του πρώτου ατόμου. Ανέφερε επίσης ότι θυμάται και ένα τρίτο άτομο στο δωμάτιο, το οποίο δεν μπορεί να αναγνωρίσει.

«Στη συγκεκριμένη καταγγελία αναφέρεται βιασμός από τρία άτομα κατοίκους Αθηνών που έμεναν σε εκείνο το ξενοδοχείο. Η κοπέλα βρέθηκε εκεί κατόπιν προτάσεως γνωστών της από καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Της προτάθηκε να πάει σε ένα πάρτι όπως και σε άλλες κοπέλες που ήταν εκεί.

Ισχυρίζεται ότι στο ποτό της υπήρχε κάποιο υπνωτικό χάπι, ήπιε μεγάλη δόση ποτού και η πράξη αυτή έγινε χωρίς τη θέλησή της», ανέφερε από την πλευρά του ο δικηγόρος της 24χρονης Αθανάσιος Ζιώγας, ενώ τόνισε πως ο ένας από τους καταγγελλόμενους ως δράστης του βιασμού παραδέχθηκε ότι συνευρέθη εκείνο το βράδυ με την 24χρονη Γεωργία Μπίκα και ισχυρίστηκε όμως ότι υπήρξε συναίνεση της κοπέλας.

Διαβάστε τι υποστηρίζουν Μάνος Παπαδόπουλος, Βασίλης Λεβέντης για τον καταγγελλόμενο βι@σμό της Γεωργίας Μπίκα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.