Γιώργος Κατσαούνης, Survivor: Μένει ή αποπομπή; Τι αποφάσισαν ΣΚΑΙ, Ατζούν μετά την ποινική δίωξη για ασέλγεια

Μεγάλη συζήτηση γίνεται τα τελευταία 24ωρα όχι μόνο μέσα στο Survivor αλλά κυρίως εκτός αυτού. Επίκεντρο, ο Γιώργος Κατσαούνης.

Με τα δικαστικά ρεπορτάζ να τρέχουν και να κάνουν λόγο ότι ο παίκτης έχει εκκρεμείς μηνύσεις στην πλάτη του για ανάρμοστη συμπεριφορά σε ανήλικα κορίτσια, τα spoilers εδώ και λίγα εικοσιτετράωρα, τον θέλουν να έχει αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Υπάρχουν μάλιστα και «φωνές» που ζητούν την αποπομπή του για αυτόν τον λόγο.

«Ο εντολέας μου αρνείται κατηγορηματικά ότι προέβη σε οποιαδήποτε πράξη προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας της μηνύτριας αλλά και σε οποιαδήποτε παράνομη πράξη εναντίον της.

Μου ζήτησε να δηλώσω ενώπιον όλων ότι όταν επιστρέψει θα κινηθεί νομικά κατά της μηνύτριας αλλά και κατά οποιουδήποτε άλλου διαδίδει ψευδή γεγονότα για το πρόσωπό του» ήταν η απάντηση της δικηγόρου του σήμερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η άσκηση ποινικής δίωξης κατά του Γιώργου Κατσαούνη αναγκάζει τον ΣΚΑΪ να ζητήσει την αποπομπή του από το ριάλιτι.

Λίγο νωρίτερα υπήρξε επικοινωνία των υπευθύνων του καναλιού με τον ίδιο τον Ατζούν Ιλίτζαλι ο οποίος ενημερώθηκε για τις εξελίξεις στην Ελλάδα!

Τόσο ο ΣΚΑΪ όσο και ο Τούρκος παραγωγός δεν θέλουν καμία σκιά να πέσει πάνω από το προϊόν το οποίο πηγαίνει εξαιρετικά σε τηλεθέαση και δείχνει να κερδίζει το τηλεοπτικό κοινό!

Σήμερα που έγιναν γνωστές οι εξελίξεις με την άσκηση ποινικής δίωξης από τον Εισαγγελέα στη Λάρισα, στον Άγιο Δομίνικο γίνονται τα γυρίσματα για το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας!

Το γύρισμα θα πραγματοποιηθεί κανονικά βάση του προγραμματισμού τον αγωνισμάτωνν και στη συνέχεια ανάλογα με το ποιοι θα είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση θα αποφασιστεί σε σύσκεψη της παραγωγής αν θα υπάρξει αποχώρηση παίκτη από το συμβούλιο αν απλά θα φύγει ο Γιώργος Κατσαούνης ή θα εξελιχθεί το ριάλιτι κανονικά.

Φυσικά το πιθανότερο σενάριο επειδή μπαίνουν και οι νέοι παίκτες είναι να έχουμε κανονικά δύο αποχωρήσεις αυτήν την εβδομάδα, μία από το συμβούλιο για να μην χαλάσει η ροή του παιχνιδιού που θέλει αγώνες ασυλίας, ψηφοφορία και αποχώρηση κ την αποπομπή του Γιώργου Κατσαούνη!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.