Μάκης Κατμετζόγλου: Βόμβα Ιωάννας Τούνη – «Ποιος διέρρευσε το revenge ροrn βίντεο». Αρνείται τα πάντα [φωτο]

Η Ιωάννα Τούνη κατήγγειλε τον Μακη Κατμετζογλου ότι διέρρευσε το γνωστό poζ βίντεο της. Ο ίδιος αρνείται τα πάντα με δημόσια ανάρτηση του.

Χαμός στα social media με το ρoζ βίντεο της Ιωάννας Τούνη και την αποδοχή μέσω Instagram ενός επιχειρηματία ότι έγινε βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη σε σουίτα ξενοδοχείου.

Η υπόθεση πήρε άλλη τροπή όταν η Ιωάννα Τούνη θέλησε να απαντήσει δημόσια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για να διαψεύσει ότι ο Δημήτρης Φιντιρίκος διέρρευσε το προσωπικό βίντεο της.

Παράλληλα όμως η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε για πρώτη φορά το όνομα του άνδρα που έβγαλε το revenge ροrn βίντεο.

«Είναι πάρα πολύ άσχημο και θλιβερό όλο αυτό, μου ζητάτε να πάρω θέση σε όλο αυτό, αλλά δυστυχώς δεν γνωρίζω. Και μέσα σε όλο αυτό, το όνομά μου έρχεται ξανά στο προσκήνιο.

Αυτή τη φορά αυτό που γράφτηκε, είναι ότι το άτομο που διέρρευσε το δικό revenger porn βίντεο ήταν με τα άτομα τα οποία έκαναν αυτά στη Θεσσαλονίκη, δεν ισχύει όμως.

Αυτός που διέρρευσε το βίντεο μου, δεν ήταν ο Δημήτρης Φιντιρίκος, αλλά ο Μάκης Κατμετζόγλου και είναι ένα όνομα που λέω πρώτη φορά δημόσια μετά από τόσα χρόνια γιατί φοβόμουν ότι αν εκθέσω το όνομα του ανθρώπου που εσκεμμένα με ξεφτίλισε στο πανελλήνιο χωρίς να έχω ισχυρές αποδείξεις, αυτός θα μπορούσε να μου κάνει αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση και να βρεθώ εγώ φυλακή αντί για αυτόν.

Μακάρι από καρδιάς να αποδοθεί δικαιοσύνη στην κοπέλα από Θεσσαλονίκη» κατέληξε η Ιωάννα Τούνη.

Δείτε τι είπε η Ιωάννα Τούνη για τον Μακη Κατμετζογλου:

Σημειώνεται ότι ο Μακης Κατμετζογλου απάντησε με ανάρτηση του διαψεύδοντας τις καταγγελίες της Ιωάννας Τούνη:

Η υπόθεση περιπλέκεται και χρειάζεται προσοχή στην ερμηνεία των όσων καταγγέλονται.

Δείτε τι αποκαλύπτει το βίντεο της Ιωάννας Τούνη και πώς ενεπλάκη το όνομα του Μάκη Κατμετζόγλου στην υπόθεση.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.