Διαψεύσεις για βι@σμό και βίντεο: Φιντιρίκος, Δαλάκα, Μάνος Παπαδόπουλος, Τούνη, Κατμετζόγλου, Αχίλλειον

Απρόβλεπτη τροπή έχει πάρει η υπόθεση του βι@σμού 24χρονης σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη, που με κάποιο τρόπο ενέπλεξε και το βίντεο της Τούνη.

Τι απάντησαν διαψεύδοντας τα πάντα Μάνος Παπαδόπουλος, Δημήτρης Φιντιρίκος, Κατερίνα Δαλάκα, Ιωάννα Τούνη, το εστιατόριο Αχίλλειον και ο Μάκης Κατμετζόγλου;

Σε ένα ατελείωτο γαϊτανάκι δηλώσεων, διαψεύσεων και ανατροπών έχουν επιδοθεί μια σειρά από δημόσια πρόσωπα το όνομα των οποίων έχει εμπλακεί στο θέμα του βι@σμού της 24χρονης.

Τελευταία εξέλιξη αποτελεί η ανακοίνωση του εστιατορίου Αχίλλειον στη Θεσσαλονίκη.

Διαψεύδει το γνωστό καφέ-μπαρ Αχίλλειον την εμπλοκή του ιδιοκτήτη και υποστηρίζει πως ο φερόμενος εμπλεκόμενος είναι απλός εργαζόμενος.

Σύμφωνα με τη φημολογία που αναπτύχθηκε, ένας εκ των συμμετεχόντων στον βι@σμό που έχει καταγγείλει η 24χρονη κοπέλα, ήταν ο ιδιοκτήτης του καφέ – μπαρ «Αχίλλειον» στη Θεσσαλονίκη.

Η επιχείρηση, η οποία τα ξημερώματα του Σαββάτου είδε μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου να γράφουν συνθήματα στις τζαμαρίες του καταστήματος, διέψευσε με ανακοίνωση την εμπλοκή του ιδιοκτήτη.

Μάλιστα, στο μήνυμα που αναρτήθηκε στο Instagram αναφέρεται πως η επιχείρηση δεν έχει καμία σχέση με το περιστατικό και ο φερόμενος ως εμπλεκόμενος είναι εργαζόμενος σε αυτή κι όχι ιδιοκτήτης.

Παράλληλα, εξέφρασε τον αποτροπιασμό και τη θλίψη για το συμβάν, τονίζοντας πως επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμα.

Η ανακοίνωση του Αχίλλειον

Την ίδια ώρα, ο Μάνος Παπαδόπουλος, που φέρεται να παραδέχτηκε τον βι@σμό σε ανάρτηση του στο instagram και να σχετίζεται με το Αχίλλειον, αναδιπλώθηκε.

Με νέα του δημοσίευση ο Μάνος Παπαδόπουλος υποστηρίζει ότι κάποιος είχε χακάρει τον λογαριασμό του και θέλησε να τον ενοχοποιήσει:

Με αυτόν τον τρόπο ο Μανος Παπαδοπουλος δίνει νέα τροπή στην υπόθεση και τα σχόλια στο twitter δίνουν και παίρνουν:

Παράπλευρη απώλεια πρέπει να θεωρηθεί και η εμπλοκή του Δημήτρη Φιντιρίκου στην υπόθεση και επίσης η εμπλοκή του στη διαρροή του βίντεο της Ιωάννας Τούνη.

Ο Δημήτρης Φιντιρίκος τα διέψευσε όλα με το επιχείρημα ότι ήταν στο εξωτερικό, κάτι που επιβεβαίωσε και η σύντροφος του Κατερίνα Δαλάκα.

Όμως η ιστορία πήρε απρόβλεπτη τροπή όταν θέση πήρε και η Ιωάννα Τούνη, τονίζοντας ότι το βίντεο της δεν το διέρρευσε ο Δημήτρης Φιντιρίκος, αλλά ο Μακης Κατμετζογλου.

Από εκείνη τη στιγμή, όλα τα φώτα έπεσαν στον Μάκη Κατμετζόγλου που αρνήθηκε κάθε ανάμιξη και κατηγόρησε την Ιωάννα Τούνη για δυσφήμιση:

Μέσα σε όλες τις ανατροπές, θύμα έπεσε και η Έλενα Ακρίτα που στην αρχή ανέφερε συγκεκριμένα ονόματα ως «βι@στές» και μετά τα αφαίρεσε όταν φάνηκε ότι δεν ήταν:

Το σίγουρο είναι ότι η υπόθεση με τον βι@σμό 24χρονης στη Θεσσαλονίκη θα έχει συνέχεια, καθώς οι περισσότεροι εμπλεκόμενοι χρησιμοποιούν τα social media για να κάνουν δημόσιες τοποθετήσεις που ανατρέπουν τα δεδομένα.

Χρειάζεται μεγάλη προσοχή στο πώς ερμηνεύεται η κάθε ανάρτηση, καθώς το μόνο βέβαιο είναι ότι για την πραγματική αλήθεια μπορεί να αποφανθεί μόνο η δικαιοσύνη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.