Πάσχα 2022 στο χωριό, μετακίνηση εκτός νομού: Τι εκτιμούν Γκάγκα, Μαγιορκίνης

Ποια η πρόβλεψη για Πάσχα στο χωριό και απαγόρευση μετακίνησης εκτός νομού;

Μεγάλη ανησυχία υπάρχει για το Πάσχα στο χωρίο 2022, καθώς οι πολίτες δεν επιθυμούν απαγόρευση μετακίνησης εκτός νομού για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Για Πάσχα στο χωριό μίλησαν στην ενημέρωση της Πέμπτης η Μίνα Γκάγκα και ο Γκίκας Μαγιορκίνης.

Πιο φυσιολογικό το φετινό Πάσχα

Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης της Πέμπτης για την πορεία της πανδημίας του κορωνοϊού στη χώρα, έδειξαν αισιόδοξοι για την πορεία της πανδημίας, ωστόσο η Μίνα Γκάγκα τόνισε ότι παρά την υγειονομική εικόνα που δείχνει σταδιακή αποκλιμάκωση πρέπει να υπάρχει μεγάλη προσοχή της επόμενες ημέρες και οι πολίτες να δείξουν υπομονή μέχρι να μειωθούν τα κρούσματα.

Συγκεκριμένα, η Μίνα Γκάγκα έκανε την εκτίμηση πως η πανδημία έχει μπει στην τελική της φάση, σημείωσε δε, πως μπορεί το Πάσχα να είναι πολύ πιο φυσιολογικό από τα προηγούμενα και να το γιορτάσουμε χωρίς περιορισμούς.

Με την άποψη αυτή, για Πάσχα στο χωριό, συμφώνησε και ο Γκίκας Μαγιορκίνης αλλά για να συμβεί αυτή η ευτυχής κατάληξη για Πάσχα στο χωριό, είπε, θα πρέπει ο κόσμος να κάνει και την τρίτη δόση του εμβολίου, αλλά και να τηρεί τα μέτρα προστασίας.

Ο Γκίκας Μαγιορκίνης υπογράμμισε ότι θα πρέπει να δείχνουμε προσοχή στα μέτρα αλλά και στη χορήγησή της αναμνηστικής δόσης του εμβολίου ώστε να μπει ανάχωμα στην εξέλιξή της πανδημίας.

Να υπενθυμίσουμε ότι τα ενεργά κρούσματα αυτή τη στιγμή είναι 170.000 και 33% των ασθενών στις ΜΕΘ δεν έχουν ξεπεράσει το 60ο έτος της ηλικίας τους.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.