Θρίλερ, Ισπανία: Νεκροί Ρώσος πρώην CEO της εταιρείας αερίου, σύζυγoς και 18χρονη κόρη. Πώς σκοτώθηκαν

Ένα θρίλερ είναι σε εξέλιξη στην Ισπανία, καθώς βρέθηκαν νεκροί ο πρώην CEO της ρωσικής εταιρείας φυσικού αερίου Novatek, Σεργκέι Προτοσένια, η σύζυγός του Νατάλια και η 18χρονη κόρη τους, σύμφωνα με το ισπανικό τηλεοπτικό κανάλι Telecinco.

Η δολοφονία έγινε στον οικισμό Λιουρέτ -ντε Μαρ στην επαρχία Χιρόν.

Στα σώματα της μητέρας και της κόρης βρέθηκαν τραύματα από μαχαίρι, ενώ ο πατέρας βρέθηκε κρεμασμένος στο κήπο του σπιτιού.

Σε μικρή απόσταση υπήρχε ένα τσεκούρι και ένα μαχαίρι με ίχνη αίματος, όπως αναμετέδωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Η οικογένεια διέμενε συνήθως στη Γαλλία, σύμφωνα με το Telecinco και έφθασαν στην Ισπανία για τις γιορτές του Πάσχα.

Ο ανταποκριτής του πρακτορείου TASS μίλησε με τις αστυνομικές Αρχές της Καταλονίας, οι οποίες του επιβεβαίωσαν την πληροφορία για τον θάνατο ενός άνδρα και δύο γυναικών, ωστόσο αρνήθηκαν να τους αποκαλύψουν τα ονόματα τους.

Οι ανακριτικές Αρχές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο ο άνδρας να σκότωσε τη σύζυγό και την κόρη του και εν συνεχεία να έθεσε ο ίδιος τέλος στη ζωή του.

Υπενθυμίζεται πως πριν από μερικές μέρες ένα παρόμοιο περιστατικό συνέβη στη Μόσχα, όπου ο πρώην αντιπρόεδρος της Gazprombank Βλαντισλάβ Αβάγεφ, η σύζυγος του και η 13χρονη κόρη του βρέθηκαν νεκροί.

Σε όλα τα πτώματα υπήρχαν τραύματα από πυροβόλο όπλο.

Σύμφωνα με την επικρατέστερη εκδοχή της αστυνομίας, ο Αβάγεφ δολοφόνησε τη σύζυγό και την ανήλικη κόρη τους και στη συνέχεια έθεσε τέλος στη ζωή του.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.