Αγνώριστος ο Απόστολος Κακλαμάνης, συνέδριο ΠΑΣΟΚ: Πώς είναι σήμερα, ηλικία – «Ποντίκια που…» [φωτο]

Αίσθηση έκανε η εμφάνιση του Απόστολου Κακλαμάνη σε προχωρημένη ηλικία στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ. Πόσο χρονών είναι;

Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης, μιλώντας στο 3ο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, τόνισε ότι «η επιστροφή στα σύμβολα και τον τίτλο δεν σημαίνει αναπαλαίωση» και πρόσθεσε με νόημα για τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, που μετά το 2012 αποχώρησαν για άλλους πολιτικούς χώρους και κυρίως προς τον ΣΥΡΙΖΑ.:

«Ήρθε το βυτιοφόρο του ΣΥΡΙΖΑ και το ξεκαθάρισε. Κάθε σπίτι έχει τον απόπατό του» είπε χαρακτηριστικά, ενώ επιχειρώντας να δώσει εξήγηση για τους λόγους που αποχώρησαν τα – πρώην πλέον – στελέχη του κόμματος, τα συνέκρινε με «ποντίκια» που δεν είχαν λόγο παραμονής στο ΠΑΣΟΚ, από τη στιγμή που είχε πάψει να είναι κόμμα εξουσίας.

«Τα ποντίκια φεύγουν από το καράβι όταν τελειώνει το τυρί», είπε χαρακτηριστικά ο Απόστολος Κακλαμάνης.

Παρομοιώσεις – καρφιά από τον Απόστολο Κακλαμάνη στο 3ο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ. «Φωτογραφίζοντας» όσα στελέχη προσχώρησαν στον ΣΥΡΙΖΑ όταν χάθηκε η εξουσία, ο βετεράνος πολιτικός μίλησε για «ποντίκια (που) φεύγουν από το καράβι όταν τελειώνει το τυρί»!

«Καρφώνοντας» ουσιαστικά όσους βρήκαν στέγη στην Κουμουνδούρου μετά το 2012, ο Απόστολος Κακλαμάνης υπογράμμισε από το βήμα του 3ου Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ πως «ήρθε το βυτιοφόρο του ΣΥΡΙΖΑ και το ξεκαθάρισε. Κάθε σπίτι έχει τον απόπατό του».

Ειδικότερα, επιχειρώντας να εξηγήσει τους λόγους της μετακόμισης στελεχών, ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, τα παρομοίασε με «ποντίκια» που δεν είχαν λόγο παραμονής στο ΠΑΣΟΚ, από τη στιγμή που είχε πάψει να είναι κόμμα εξουσίας.

«Τα ποντίκια φεύγουν από το καράβι όταν τελειώνει το τυρί», είπε χαρακτηριστικά ο Απόστολος Κακλαμάνης.

Τέλος, υπεραμύνθηκε της επιστροφής του ΠΑΣΟΚ στον παραδοσιακό πράσινο ήλιο, τονίζοντας ότι «η επιστροφή στα σύμβολα και τον τίτλο δεν σημαίνει και αναπαλαίωση».

Απόστολος Κακλαμάνης ηλικία

Ο Απόστολος Κακλαμάνης είναι Έλληνας δικηγόρος και πολιτικός, βουλευτής Β΄ Αθηνών με το ΠΑΣΟΚ από το 1974 μέχρι το 2015.

Ο Απόστολος Κακλαμάνης γεννήθηκε στις 7 Σεπτεμβρίου 1936, άρα είναι σήμερα 86 ετών.

Ήταν υπουργός σε όλες τις κυβερνήσεις της περιόδου 1981-1989, ενώ από το 1993 έως το 2004 ήταν Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, ο μακροβιότερος στην ιστορία της σύγχρονης Ελλάδας.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.