Έφη Αχτσιόγλου: Η διπλή απάντηση όταν ρωτήθηκε αν θέλει να πάρει τη θέση του Τσίπρα [video]

Με την πρωτιά στις εκλογές για την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ η βουλευτής του κόμματος, Έφη Αχτσιόγλου, έδωσε ενδιαφέρουσες απαντήσεις και για τις φιλοδοξίες της για το μέλλον.

Η πρώην υπουργός εμφανίστηκε στον ΣΚΑΪ και ρωτήθηκε «μέχρι που θέλει να φτάσει προσωπικά στην κεντρική πολιτική σκηνή της χώρας», αν, με άλλα λόγια, θα μπορούσε να αντικαταστήσει, κάποια στιγμή, αργά ή γρήγορα, τον Αλέξη Τσίπρα στην ηγεσία.

«Πουθενά, δεν υπάρχουν τέτοιου τύπου πράγματα, τέτοιες φιλοδοξίες. Στρατευόμαστε στην Αριστερά» απάντησε η Έφη Aχτσιόγλου, με τους δημοσιογράφους να σχολιάζουν «αφού τα διαβάσατε αυτά που έγραψαν», εννοώντας τα σενάρια για το μέλλον περί διεκδίκησης της αρχηγίας του ΣΥΡΙΖΑ.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν τα διάβασα», είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και συνέχισε: «Δεν διαβάζω πράγματα που σχετίζονται με το όνομά μου και με κρατάει λίγο πιο ήσυχη αυτό στο σπίτι».

«Στρατευόμαστε στην Αριστερά με έναν πολύ διαφορετικό τρόπο. Δεν το βλέπουμε με όρους καριέρας και φιλοδοξιών. Αυτό μπορεί να ακούγεται λίγο παράδοξο ή ότι τώρα τα λέω έτσι για να φαίνομαι συμπαθής αλλά στα αλήθεια στρατευόμαστε με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο» επεσήμανε.

Ωστόσο, στη συνέχεια σημείωσε με νόημα ότι «όπου κριθεί ότι μπορούμε να βοηθάμε καλύτερα ή ότι μπορούμε να είμαστε πιο αποτελεσματικοί για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων που θέλουμε να εξυπηρετούμε από εκεί προσπαθούμε να προσφέρουμε. Αυτό νομίζω ότι συμβαίνει για όλους μου τους συντρόφους και τις συντρόφισες».

Δείτε όσα είπε

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.