Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Θεατρική ομολογία, συγγνώμη και άγνωστη ταφή εμβρύου στον Υμηττό [vid]

Στο έγκλημα στα Γλυκά Νερά που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο, σήμερα στο δικαστήριο απολογήθηκε ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Ο κατηγορούμενος έδειχνε συγκινημένος και άνοιξε την απολογία του σκιαγραφώντας με τα πιο φωτεινά χρώματα την προσωπικότητα της Καρολάιν. Μάλιστα έβαλε στην ίδια πρόταση τη σύζυγο του και το σκυλάκι που ο ίδιος δολοφόνησε.

Πιστός στην υπερασπιστική του γραμμή της ομολογίας της δολοφονίας της Καρολάιν σε κατάσταση βρασμού ψυχικής ορμής εμφανίστηκε από την αρχή ο κατηγορούμενος συζυγοκτόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος απολογούμενος στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας.

Ο κατηγορούμενος έδειχνε συγκινημένος και άνοιξε την απολογία του σκιαγραφώντας με τα πιο φωτεινά χρώματα την προσωπικότητα της Καρολάιν.

«Για αυτό που εξετάζουμε σήμερα δεν υπάρχουν δικαιολογίες ούτε προς τον εαυτό μου, αυτό που χάθηκε ήταν αναντικατάστατο. Δεν άξιζε ούτε στην ίδια, ούτε στο σκυλάκι μας.

Δεν υπάρχει αρκετή λέξη συγγνώμη προς κανένα, ούτε προς την Καρολάιν που δεν είναι εδώ να χαρεί τη ζωή της, ούτε προς την κόρη μας που δεν θα χαρεί μητέρα της, ούτε προς την πεθερά μου που έχασε εξαιτίας μου ότι πολυτιμότερο μου εμπιστεύτηκε και δεν το προστάτεψα ,στη Ρόξυ πόσες φορές να πω συγγνώμη για ένα σκυλάκι που μεγάλωσε στην αγκαλιά μου», δήλωσε.

«Το τί συνέβη ακριβώς θα σας το πω με κάθε λεπτομέρειες και ειλικρινά. Δεν θα είναι είναι δικαιολογία, δεν προσπαθώ να εκλογικεύσω τίποτα από εκείνη τη μέρα.

Δεν με ενδιαφέρει η καριέρα μου ή που με καταριέται ένας μεγάλος αριθμός κόσμου που δεν με έχει γνωρίσει, με ενδιαφέρει μόνο ότι δεν θα την ξαναδώ», κατέληξε.

Ο Μπάμπης Αναγωστόπουλος αναφέρθηκε στη συνέχεια στην αποβολή της Κάρολαιν και με κλάματα είπε στο δικαστήριο: «Αυτό που μας συνέβη εκείνο το απόγευμα και δε συνέβη στο σώμα μου με γονάτισε. Μας γονάτισε. Μας διέλυσε.

Όποιος και να μου το περιέγραφε πριν δε θα το πίστευα. Η Κάρολαιν και πάλι ήταν εκεί για εμένα. Επιβεβαιώθηκε η ποιότητα αυτού του ανθρώπου. Το Σάββατο το βράδυ απέβαλλε στην κρεβατοκάμαρα μας. Τον σποράκο τον χάσαμε στο σπίτι και το είδαμε. Τον βάλαμε σε ένα κουτάκι, ήταν παιδάκι, δεν ήταν έμβρυο και πήγαμε στον Υμηττό».

Νέος ενοικιαστής στο σπίτι στα Γλυκά Νερά

Ένας νέος ενοικιαστής διαμένει πλέον στο σπίτι της δολοφονημένης Καρολάιν Κράους. Ο ίδιος, μάλιστα δήλωσε πως δεν γνώριζε τί είχε διαπραχθεί σε αυτό το σπίτι, ούτε είχε ακούσει κάτι.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.