Πάτρα: Σάλος με υβριστικές αναρτήσεις κοινωνικής λειτουργού που «εμπλέκεται» στην Τζωρτζίνα

Υβριστικές κι «επιθετικές» αναρτήσεις, έκανε η κοινωνική λειτουργού του Δήμου Πάτρας που είχε πραγματοποιήσει τον έλεγχο για τον ξυλοδαρμό της Τζωρτζίνας Δασκαλάκη το 2014.

Πάτρα – Νοσηλεύτρια που βρισκόταν 4 μήνες στο πλευρό της Τζωρτζίνας: «Δεν έχει δει κανένας γιατρός τα επεισόδιά της»

Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, «η συγκεκριμένη υπάλληλος, υπό αμφιλεγόμενες συνθήκες, επέστρεψε στην υπηρεσία της παρ’ ότι προ μερικών εβδομάδων είχε απομακρυνθεί από αυτή λόγω σειράς παραπτωμάτων.

Με την κοινωνική λειτουργό που κατείχε διευθυντική θέση, μόλις αποφασίσθηκε η επιστροφή της στην υπηρεσία της να προχωρά τα τελευταία 24ωρα σε αναρτήσεις όπου αναφέρει πως «άρπαξε ό,τι σε βασανίζει και μπήξε τα δόντια στο λαρύγγι του», κάτι που έχει εκληφθεί ότι μπορεί να αφορά περίπου 10 συναδέλφους της που την έχουν καταγγείλει για σειρά ενδοϋπηρεσιακών ατοπημάτων.

Μάλιστα, προ μερικών ημερών η ίδια κοινωνική λειτουργός που είχε αποφανθεί με συνοπτικές διαδικασίες ότι οι αναφορές για κακοποίηση της άτυχης Τζωρτζίνας ήταν «ψευδείς», είχε προχωρήσει σε άλλη υβριστική όσο και πρωτοφανή για υπάλληλο ανάρτηση για τους συναδέλφους της. Κι όπου σημείωνε: «δεν με ενοχλούσε η δουλειά τόσο καιρό, οι μαλ…ες στη δουλειά με ενοχλούν».

Είχε απομακρυνθεί από τα καθήκοντά της

Σημειώνεται ότι η εν λόγω διευθύντρια είχε απομακρυνθεί στις 9 Μαϊου με απόφαση του δημάρχου Πατρέων Κώστα Πελετίδη.

Σε βάρος της εν λόγω διευθύντριας είχε υπάρξει προ μερικών μηνών ΕΔΕ από τον Δήμο της Πάτρας στα πλαίσια της οποίας κατέθεσαν 18 μάρτυρες, συντάχθηκε πόρισμα 29 σελίδων, που έχει 141 έγγραφα και της έχει αποδοθεί ανάρμοστη συμπεριφορά, μη τήρηση ωραρίου, μεροληπτική συμπεριφορά καθ’ υφισταμένων, αδικαιολόγητη αποχή από την εκτέλεση καθηκόντων κλπ.

Όταν είχε απομακρυνθεί από την υπηρεσία της, συγγενικό πρόσωπό της είχε προχωρήσει σε άλλη ανάρτηση που χαρακτήριζε «φασισταριό» τον δήμαρχο της Πάτρας.

Ακόμη, η εν λόγω κοινωνική λειτουργός φαίνεται ως αντιπερισπασμό να προχώρησε σε μηνύσεις κατά των συναδέλφων της που την κατήγγειλαν!

Στα πλαίσια αυτής της μήνυσης, σύμφωνα με πληροφορίες, εμφάνισε ως μάρτυρα υπεράσπισης μια συνάδελφο της που φέρεται να συμμετείχε και στο συμβούλιο που αποφάσισε την επιστροφή της στην υπηρεσία της στον Δήμο Πάτρας».

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.