Σε σανατόριο ο Βλαντιμίρ Πούτιν: Πώς τελειώνει ο πόλεμος. Κελάηδησε πρώην διοικητής της ΜΙ6 [video]

Ο πρώην διοικητής της βρετανικής υπηρεσίας πληροφοριών MI6 θεωρεί ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν θα καταλήξει σύντομα σε σανατόριο.

«Αυτός θα είναι ένας τρόπος να μην γίνει βίαιη ανατροπή της κυβέρνησης στη Ρωσία», θεωρεί ο Richard Dearlove, ενώ ο πόλεμος στην Ουκρανία αποβαίνει καταστροφικός για τη Μόσχα.

«Πιστεύω ότι ο Πούτιν θα έχει φύγει μέχρι το 2023, ενώ πιθανότατα θα καταλήξει σε σανατόριο, και έτσι θα τελειώσει η ηγεσία του», σημειώνει ο Richard Dearlove, ο οποίος είχε υπηρετήσει ως πράκτορας και στη Ρωσία, προσθέτοντας πάντως ότι δεν υπάρχουν σενάρια για τη διαδοχή του.

Ο Richard Dearlove

«Πλησιάζουμε στο τέλος αυτού του καθεστώτος στη Ρωσία, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα εξαφανιστεί κιόλας. Μέσα στους επόμενους 18 μήνες πάντως θα καταρρεύσει», υπογραμμίζει.

Η βασική αιτία για αυτή την εξέλιξη θα είναι οι συνέπειες των κυρώσεων στη ρωσική οικονομία, που θα αρχίσουν να φαίνονται περισσότερο τους επόμενους μήνες.

Φήμες για την υγεία του Βλαντιμίρ Πούτιν

Από τη νόσο του Πάρκινσον μέχρι καρκίνο, διάφορα δημοσιεύματα, δηλώσεις αξιωματούχων και άλλες πληροφορίες έχουν ισχυριστεί πως ο Πούτιν πάσχει από κάποια ασθένεια. Συχνά, συνδέονται οι πράξεις του, όπως η εισβολή στην Ουκρανία, με τα προβλήματα υγείας που φέρεται να αντιμετωπίζει, ωστόσο οι πληροφορίες αυτές δεν έχουν επιβεβαιωθεί επισήμως.

Ο Όλιβερ Στόουν ισχυρίζεται μάλιστα πως ο Πούτιν είχε καρκίνο παλιότερα.

Σε εικόνες που κυκλοφόρησαν σε ρωσικά ΜΜΕ και από το ουκρανικό πρακτορείο Daily Ukrainian News ο Πούτιν διακρίνεται να κουνάει νευρικιά τα πόδια του την ώρα που συνομιλεί με τον Τατζίκο ομόλογό του, μια συμπεριφορά που δεν συνάδει με τις συνηθισμένες κινήσεις του Ρώσου προέδρου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.