Αφρίζει η Ρούλα Πισπιρίγκου: Νέα κατάθεση που την καίει – «Από εκεί πήρε την κεταμίνη» [video]

Σφόδρα ενοχλημένη φέρεται η Ρούλα Πισπιρίγκου με νέα κατάθεση για κεταμίνη.

Η πορεία της κεταμίνης αποτελεί το σημείο κλειδί για να «δεθεί» η υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η Ανακρίτρια που έχει αναλάβει την υπόθεση της Πάτρας βρήκε τη διαδρομή της παράνομης κεταμίνης που έφθασε στα χέρια της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Συγκεκριμένα η δικαστική λειτουργός έχει στα χέρια της μια κατάθεση που περιγράφει πως, που και πότε η κατηγορούμενη προμηθεύτηκε τη φαρμακευτική ουσία για να δολοφονήσει σύμφωνα με το κατηγορητήριο την άτυχη Τζωρτζίνα.

Ουσιαστικά καταγράφεται η διαδρομή από τη «μαύρη» αγορά μέχρι την Πισπιρίγκου και τελικά τη χορήγηση της στο κορμάκι της μεγαλύτερης κόρης της.

Δεν έχουν τέλος οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας.

Μετά τις δηλώσεις στο MEGA ενός από τους τεχνικούς συμβούλους της Ρούλας Πισπιρίγκου σχετικά με τη χορήγηση κεταμίνης και την άποψή του ότι δεν ήταν αυτή που σκότωσε το παιδί, στο LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο μίλησε ο Χαράλαμπος Κουτσης, ιατροδικαστής, ο οποίος έδωσε εκ διαμέτρου αντίθετη οπτική.

«Δεν ξέρω για τη γερμανική βιβλιογραφία αλλά τουλάχιστον τα αγγλικά μου και η αμερικάνικη βιβλιογραφικά σημειώνουν ξεκάθαρα ιατροδικαστικά ότι η κεταμίνη σκοτώνει, ειδικά σε μεγάλη ποσότητα. Ενδεικτικά σε κάποιο από τα βιβλία αναφέρεται ότι τα 7 mg είναι θανατηφόρα δόση για ενήλικες».

Ο κ. Κούτσης αναφέρει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο:

«Είναι απολύτως θανατηφόρα η δόση αυτή που έχει βρεθεί στην 9χρονη».

Και συμπληρώνει:

«Τα ιατρικά δεδομένα όπως είχαν δοθεί από την πρώτη στιγμή, έδειξαν ότι είχε βρεθεί η κεταμίνη, είχε βρεθεί και ο μεταβολίτης της. Η εξέλιξη είχε γίνει σε σύντομο χρονικό διάστημα. Εδόθη μεγάλη δόση ενδοφλεβίως και έδρασε γρήγορα και αυτή δεν προκύπτει από κάποιον ιατρικό χειρισμό».

Μιλώντας τηλεφωνικά στο MEGA, ο Γιώργος Σιδεράς, τεχνικός σύμβουλος της Ρούλας Πισπιρίγκου, επέμεινε στην άποψή του ότι η κεταμίνη δεν σκότωσε την 9χρονη.

«Η κεταμίνη δεν σκοτώνει, δεν έχει καρδιοτοξικότητα. Αν χορηγηθεί μεγαλύτερη ποσότητα μπορεί να προκαλέσει άπνοια, υψηλή πίεση, σπασμούς και μπορεί να πεθάνει κανείς από την άπνοια αλλά όχι καθαρά από την κεταμίνη».

Και συμπλήρωσε:

«Όταν χορηγηθεί σε φυσιολογικά πλαίσια δεν πεθαίνει κανείς, σε μεγάλη δοσολογία φέρνει άπνοια και πεθαίνει κανείς από την άπνοια, μόνο όμως όταν δεν είναι υπό επιτήρηση και περάσει ένα χρονικό διάστημα».

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.