Εκτάκτως στη ΓΑΔΑ η Δήμητρα Πισπιρίγκου: «Πες την αλήθεια γιατί θα σε πάρει μαζί της». Εξελίξεις

Στο επίκεντρο ξανά η Δήμητρα Πισπιρίγκου καθώς ήταν στο σπίτι όταν πέθανε η Ίριδα.

Με τη Δήμητρα Πισπιρίγκου να μεταβαίνει εκτάκτως στις 12 το μεσημέρι στον 11ο όροφο της ΓΑΔΑ για κατάθεση ως μάρτυρας και ανοικτό το ενδεχόμενο άσκησης νέων ποινικών διώξεων, σε βάρος της προφυλακισμένης αδερφής της, Ρούλας, περνάει στην τελική της φάση η πολύκροτη υποθεση της Πάτρας.

Το πόρισμα Καρακούκη – Καλoγρηά, λειτουργησε ως καταλύτης και επιτάχυνε τις διαδικασίες, με τις πληροφορίες να αναφέρουν οτι μέχρι το τέλος της εβδομάδας, θα έχει κλείσει η δικογραφία που σχηματίζει το Ανθρωποκτονιών.

Για τους αναλυτές της Ασφάλειας, είναι φανερό πλέον το τι έχει συμβεί και μάλιστα, φαίνεται να έχουν φθάσει στο σημείο να εκτιμούν τι ακριβως γινόταν χρονικά, κάθε φορά που ένα απο τα τρια παιδιά του ζεύγους Δασκαλακη – Πισπιρίγκου, έφευγε απο τη ζωή.

«Αν αγαπούσες αυτά τα παιδιά, πες την αλήθεια» – Καταιγισμός μηνυμάτων προς την αδερφή της Ρούλας, Δήμητρα Πισπιριγκου μετά το πόρισμα των ιατροδικαστών για την Πάτρα.

Οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας τρέχουν με αμείωτους ρυθμούς και σιγά σιγά λύνεται το κουβάρι του μυστηρίου γύρω από τους θανάτους των τριών μικρών κοριτσιών.

Εκτός από τη Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη, το πρόσωπο που συζητείται έντονα είναι η αδερφή της 33χρονης, Δήμητρα Πισπιρίγκου.

Ο λόγος είναι πως η γυναίκα, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, βρισκόταν στο σπίτι της οικογένειας Δασκαλάκη το μοιραίο βράδυ που πέθανε η Ίριδα, μαζί με τη Ρούλα – που κατηγορείται για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας – ενώ ο πατέρας των παιδιών απουσίαζε από το σπίτι.

Μετά το πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη και Καλογριά, που ήρθε κι επίσημα στο φως σήμερα Δευτέρα (20/6) και μιλάει για δολοφονία της Μαλένας και της Ίριδας με ασφυκτικό θάνατο – το Twitter «πλημμύρισε» από τα σχόλια των χρηστών που, απευθυνόμενοι στη Δήμητρα, την «καλούν» να πει την αλήθεια για όσα συνέβησαν στις ανεψιές της.

«Έχεις μια τελευταία ευκαιρία. Μίλα», «κάνε το σωστό και μίλα γιατί θα σε πάρει μαζί της», είναι μερικά από τα σχόλια των χρηστών του διαδικτύου.

Δείτε χαρακτηριστικά

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.