Ντόρα Μπακογιάννη: Το νέο μήνυμα για καρκίνο και εξέλιξη της υγεία της

Η Ντόρα Μπακογιάννη μιλά για το θέμα υγείας το οποίο αντιμετωπίζει, εκφράζει την ευγνωμοσύνη της στο σύστημα υγείας και σημειώνει πως είναι «ευτυχής για την κάθε μέρα που βιώνει».

Όπως είπε η Ντόρα Μπακογιάννη μιλώντας στην ΕΡΤ1 και απαντώντας σε ερώτηση για το τι έχει αλλάξει στη ζωή της και την πολιτική, «ένα πράγμα που έχει αλλάξει είναι ο απόλυτος θαυμασμός μου για τους γιατρούς και τους νοσηλευτές του ΕΣΥ. Είναι άλλο πράγμα να το λες πολιτικά και άλλο να το έχεις βιώσει. Είμαι πάρα πολύ ευγνώμων».

Η ίδια πρόσθεσε ότι «το δεύτερο που έχει αλλάξει είναι ότι βλέπω πόσες χιλιάδες ανθρώπων δίνουν την ίδια μάχη με εμένα και πόσες φορές πάνε πάρα πολύ καλά.

Βεβαίως και χάνονται άνθρωποι, όπως ο Δάκης τελευταίος, όμως κερδίζεται η μάχη αυτή από πάρα πολλούς. Και το βλέπεις με διαφορετικό τρόπο όταν το έχεις βιώσει».

Η Ντόρα Μπακογιάννη υποστήριξε ακόμη ότι «για την πολιτική δεν έχει αλλάξει κάτι.

Ίσως αυτό που έχει αλλάξει είναι ότι είμαι ευτυχής για την κάθε ημέρα.

Χαίρεσαι πολύ περισσότερα πράγματα από αυτά που κάποτε θα θεωρούσες δεδομένα. Συνεχίζεις να παλεύεις και παλεύεις καλά, όπως κάνουν πολλές δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι».

Όπως είπε, «αυτές οι αρρώστιες για μεγάλο διάστημα ήταν ταμπού ακόμη και στη Βουλή.

Υπήρξαν άνθρωποι που αρρώστησαν και δεν το είπαν. Έχεις υποχρέωση να ενημερώσεις γιατί έτσι δίνεις θάρρος και στον άλλον να μην το βάλει κάτι».

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.