Αυτό είναι το πανάκι της Ίριδας: Βράζει στο ζουμί της η Ρούλα Πισπιρίγκου, 7 κηλίδες την πρόδωσαν [φωτο]

Δείτε το πανάκι της Ίριδας με το οποίο δολοφονήθηκε. Το μοιραίο λάθος της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Με αποκαλυπτικά φωτογραφικά ντοκουμέντα για το «θρίλερ» της Πάτρας και με ένα πλούσιο ρεπορτάζ για το πανάκι που βρέθηκε στην κούνια της Ίριδας, κυκλοφορεί η εφημερίδα Μπαμ του Πέτρου Κουσουλού.

Η Μπαμ κυκλοφορεί με νέα στοιχεία για την υπόθεση της Πάτρας και ειδικά για το πανάκι της Ίριδας, που βρέθηκε όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στον τίτλο της η εφημερίδα και ο Πέτρος Κουσουλός «Με 7 κηλίδες».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ρούλα Πισπιρίγκου στην προσπάθεια της να φιμώσει τη μικρή Ίριδα δημιούργησε 7 κηλίδες αίματος στο πανάκι που έμελλαν να της στοιχήσουν.

Δείτε το εξώφυλλο της εφημερίδας Μπαμ για το πανάκι της Ίριδας:

Τρία παιδιά δολοφονημένα. Η Τζωρτζίνα δολοφονήθηκε με κεταμίνη, η Ίριδα με πανάκι, όμως δεν είναι γνωστός ακόμα ο τρόπος που δολοφονήθηκε η Μαλένα.

Εκείνο που γνωρίζουμε είναι ότι κάποιος έκλεισε το στόμα της Μαλένας. Το ερώτημα όμως παραμένει: Της έκλεισαν το στόμα με χέρι ή με πανάκι, όπως έγινε και με την Ίριδα;

Σχετικά με τον θάνατο της Μαλένας, η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε αναφερθεί σε ένα περιβόητο πανάκι, στο οποίο δεν είχε δοθεί τόσο μεγάλη προσοχή.

«Το παιδί τινάχτηκε, έβγαλε ένα βρόγχο και έμεινε με τα μάτια της μισάνοιχτα. Της μίλησα, της φώναξα: «Μαλένα, Μαλένα», πήρα από τα χεράκια της τα πανάκια που είχε ως συνήθεια να κρατά στον ύπνο της και έτρεξα στο δωμάτιο των νοσηλευτών. Το παιδί είχε γυρίσει σε πλάγια θέση, είχε ξαναπάρει το πανάκι της στα χέρια της και τα χείλη της ήταν μπλε», αναφέρει στην κατάθεσή της η 33χρονη.

Μετά από αρκετές ημέρες η Ρούλα Πισπιρίγκου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «TLIVE» ρωτήθηκε για το πανάκι της Μαλένας.

-Σε τι κατάσταση ήταν το παιδί τότε, επικοινωνούσε με το περιβάλλον;

Ρούλα: Όχι. Ημιλιπόθυμη, λιποθυμική μάλλον.

-Της πήρες λες το πανάκι που είχε στα χέρια της.

Ρούλα: Ναι, ναι, ναι. Το «νάνι» της, το «νάνι» της.

-Πηγαίνεις, φωνάζεις τους γιατρούς στην συνέχεια έτσι; Και λες ότι επιστρέφεις και τη βλέπεις σε πλάγια θέση να κρατάει και πάλι το πανάκι στα χέρια.

Ρούλα: Ακριβώς. Αυτό μου έκανε και εμένα περιέργεια.

-Πώς πάλι κρατάει το πανάκι αφού εσύ την αφήνεις σε μία ημιλιπόθυμη κατάσταση;

Ρούλα: Αυτή ήταν η περιέργεια μου και εμένα τότε, για αυτό τους το είπα. Ότι «πώς γίνεται να τη βρίσκουμε πάλι με τα πανάκια»; Αφού το λέω και στην κατάθεση μου ότι αναρωτιέμαι για αυτό το πράγμα.

-Εσύ όταν το πήρες από τα χέρια της το πανάκι, πού το άφησες;

Ρούλα: Το άφησα στα πόδια της.

-Που για να το πάρει σημαίνει ότι σηκώθηκε το παιδί.

Ρούλα: Αυτό είπα και εγώ, «μα πώς σηκώθηκε;», αυτό αναρωτιόμουν κι εγώ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.