Κατέρρευσε ο Πέτρος Φιλιππίδης: Πώς έπαθε το εγκεφαλικό, πόσο σοβαρά είναι πραγματικά

Ποια η πραγματική κατάσταση του Πέτρου Φιλιππίδη;

Ο Πέτρος Φιλιππίδης είχε εισαχθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά από έντονους πόνους – Υποβλήθηκε σε εξετάσεις και νοσηλεύεται πλέον στη Νευρολογική Κλινική.

Εγκεφαλικό επεισόδιο υπέστη ο Πέτρος Φιλιππίδης και νοσηλεύεται στον τρίτο όροφο της Νευρολογικής Κλινικής του Γενικού Κρατικού Νίκαιας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο ίδιος φέρεται να δήλωσε τα ξημερώματα της Παρασκευής στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους του Κορυδαλλού πως είχε πόνους. Αυτοί έκριναν πως πρέπει να μεταφερθεί στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας όπου και εξετάστηκε από τους γιατρούς οι οποίοι έκριναν τελικά ότι πρέπει να εισαχθεί για νοσηλεία. Ο Πέτρος Φιλιππίδης βρίσκεται στον 3ο όροφο της Νευρολογικής Κλινικής του Γενικού Κρατικού Νίκαιας.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης που δικαζόταν σήμερα για έναν βιασμό κατ’ εξακολούθηση και για δυο απόπειρες βιασμού σε βάρος τριών γυναικών συναδέλφων του, αισθάνθηκε, τα ξημερώματα, πόνους και αδιαθεσία και διακομίσθηκε εσπευσμένα στο Κρατικό Νοσοκομείο από τη φυλακή του Κορυδαλλού όπου κρατείται για να μετάγεται στο δικαστήριο.

Υποβλήθηκε σε σειρά εξετάσεων, οι οποίες έδειξαν ότι υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο.

Υπενθυμίζεται ότι στο παρελθόν ο Πέτρος Φιλιππίδης, έχει παραπονεθεί αρκετές φορές μέσω των δικηγόρων του για την επιδείνωση της υγείας του και μάλιστα, οι νομικοί του εκπρόσωποι υποστηρίζουν ότι η κατάστασή του μπορεί να καταστεί ακόμη και μη αναστρέψιμη.

Η δίκη του συνεχίζεται και σήμερα Παρασκευή, χωρίς την παρουσία του ηθοποιού, ο οποίος θα παραμείνει κλινήρης.

Σύμφωνα με πηγές του νοσοκομείου, ο Πέτρος Φιλιππίδης είχε συμπτώματα ενός ελαφρού ισχαιμικού επεισοδίου και εισήχθη στη Νευρολογική. Την είδηση επιβεβαίωσε στο iefimerida.gr και η δικηγόρος του, Κική Πακιρτζίδου.

«Παραμένει για νοσηλεία. Βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο. Νιώθει εδώ και καιρό μούδιασμα στο πόδι και στο χέρι», ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Πακιρτζίδου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης παραμένει προφυλακισμένος στον Κορυδαλλό για μια κατηγορία βιασμού κατ’ εξακολούθηση και για δύο απόπειρες σε βάρος τριών γυναικών συναδέλφων του.

Ο βιασμός φέρεται να τελέστηκε το 2008 και οι δύο απόπειρες το 2010 και το 2014. H δίκη του βρίσκεται σε εξέλιξη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.