Protergia, Ήρων, Elpedison, ΔΕΗ: Ανακοίνωσαν νέες τιμές ρεύματος, τι θα πληρώνουμε. Πίνακες

Τι θα πληρώσουμε για ηλεκτρικό ρεύμα σε Protergia, Ήρων, Elpedison, ΔΕΗ και τις άλλες εταιρείες; Ανακοινώσεις.

Τα νέα τιμολόγια και συγκεκριμένα τις νέες τιμές ηλεκτρικού ρεύματος ανακοίνωσαν όλες οι εταιρείες ρεύματος.

Ειδικότερα, μετά τις ανακοινώσεις Σκρέκα, σύμφωνα με τις οποίες οι τελικές τιμές ρεύματος θα διαμορφώνονται στα 15-17 λεπτά ανά κιλοβατώρα, οι εταιρείες έβγαλαν σχετικές ανακοινώσεις με όλες τις λεπτομέρειες.

🡆 ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ NEA ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΡΕΥΜΑΤΟΣ 2024 ΑΝΑ ΠΑΡΟΧΟ

Η λίστα με τους παρόχους ρεύματος

Χαμηλότερες τιμές από την Protergia

Η Protergia, διαμορφώνει το τιμολόγιό της σε 0,549 ευρώ ανά κιλοβατώρα, αλλά υπάρχουν και ειδικά τιμολόγια που η τιμή ανεβαίνει έως και τα 0,56 ευρώ. Το πάγιο είναι από 1 έως 5 ευρώ το μήνα.

Ολόκληρη η ανακοίνωση Protergia ΕΔΩ

Σημειώνεται ότι αυτή την περίοδο ανακοινώνονται πολλές προσφορές μεγάλων παρόχων ηλεκτρικής ενέργειας για τα νέα τιμολόγια ρεύματος, που προσελκύουν το ενδιαφέρον καταναλωτών που θέλουν να μειώσουν τους λογαριασμούς τους. Κάντε κλικ στο allazorevma.gr για να συγκρίνετε τις τιμές όλων των παροχων και να επιλέξετε τον φθηνότερο χωρίς καμία δέσμευση.

Ο Ήρων έθεσε τιμολόγιο στα 0,495 ευρώ για το οικιακό (αλλά με κλιμακωτό πάγιο από 9,9 έως 17,9 ευρώ) και 0,54 για το επαγγελματικό.

Ολόκληρη η ανακοίνωση Ήρων ΕΔΩ

Η Elpedison διαφοροποιήθηκε στην χρέωση και θα υπολογίζει κάθε μήνα ένα ποσό έκπτωσης (επιστροφής στον καταναλωτή), ανάλογα με το πως θα κινείται η χονδρεμπορική. Για τον Αύγουστο η εταιρεία εκτιμά ότι στο δημοφιλέστερο πρόγραμμά της, η τελική χρέωση θα είναι 0,4956 ευρώ ανά Μεγαβατώρα, με πάγιο στα 5 ευρώ το μήνα.

Η Watt&Volt ανακοίνωσε τιμή για τα τιμολόγια χωρίς πάγιο στα 0,58 ευρώ ανά κιλοβατώρα, αλλά με μεγάλες διαφοροποιήσεις προς τα κάτω για τα τιμολόγια με πάγιο. Συγκεκριμένα ανακοίνωσε τα νέα τιμολόγια ως εξής:

-στα 0,585€/kWh για το πρόγραμμα zerO+ για όλες τις κατηγορίες πελατών

-στα 0,379€/kWh για το πρόγραμμα WATT+VOLT Win 1 (29,9€/μήνα πάγιο για τις πρώτες 200kWh, 20€ για κάθε 100kWh επιπλέον) για όλες τις κατηγορίες πελατών

-στα 0,477€/kWh για το πρόγραμμα WATT+VOLT Win 2 (14,9€/μήνα πάγιο για τις πρώτες 200kWh, 10€ για κάθε 100kWh επιπλέον) για όλες τις κατηγορίες πελατών

Η εταιρεία VOLTON ανακοινώνει τιμολόγια (για εμπρόθεσμη πληρωμή) στα επίπεδα των 0,52 ευρώ ανά Μεγαβατώρα συν 9,9 ευρώ πάγιο.

Η ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ανακοίνωσε τιμολόγιο με 0,484 ευρώ ανά κιλοβατώρα, αλλά με πάγιο 8 ευρώ το μήνα και με ετήσια συνδρομή.

Η ΖΕΝΙΘ ανακοίνωσε 0,519 ευρώ ανά κιλοβατώρα συν 4 ευρώ πάγιο.

Τέλος η ΔΕΗ ανακοίνωσε ότι το νέο της τιμολόγιο διαμορφώνεται στα 0,486 ευρώ ανά κιλοβατώρα από 0,245 προηγουμένως, με τη νυκτερινή χρέωση να βρίσκεται στα 0,445 ευρώ.

Υπογραμμίζεται ότι στις 20 Αυγούστου θα ανακοινωθούν τα τιμολόγια Σεπτεμβρίου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από τι κινδυνεύουν οι τραπεζικές καταθέσεις και τι ανακοίνωσαν οι τράπεζες.