Ξέσπασε η Βαρβάρα Κίρκη: «Με σάπισε… κ@@@λα, πουτ@@@, ξεκ@@@». Έξαλλος ο Αδαμαντίδης – «Άντε σπιτάκι» [video]

Ελεύθερος αφέθηκε ο Θέμης Αδαμαντίδης μετά από την απολογία του στον Εισαγγελέα, με την κατηγορία ότι ξυλοκόπησε την πρώην σύντροφο του Βαρβάρα Κίρκη.

Ξέσπασε η Βαρβάρα Κίρκη, σύντροφος του Θέμη Αδαμαντίδη, γνωστή από τη καριέρα της στο μόντελινγκ, αλλά και τις σχέσεις της με τον Ηλία Κασιδιάρη και τον Παντελή Παντελίδη.

Τα αδικήματα της ενδοοικογενειακής βλάβης, ενδοοικογενειακής απειλής και της απλής εξύβρισης περιλαμβάνονται στην δίωξη που άσκησε το μεσημέρι η Εισαγγελία σε βάρος του τραγουδιστή Θέμη Αδαμαντίδη που συνελήφθη χθες έπειτα από μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του η σύντροφός του.

Ο τραγουδιστής, τον οποίο η μηνυτήρια Βαρβάρα Κίρκη κατηγορεί για σωματική βία, οδηγήθηκε μετά τον Εισαγγελέα, στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο, από το οποίο έλαβε προθεσμία και θα δικαστεί τη Δευτέρα.

Μέχρι τότε, το δικαστήριο διέταξε να παραμείνει ελεύθερος ο καλλιτέχνης με τον περιοριστικό όρο να μην πλησιάσει την πρώην σύντροφό του σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων και να μην έχει καμία επικοινωνία μαζί της με κανένα τρόπο, ούτε δια μέσου τηλεφώνου, ούτε δια μέσου μηνύματος.

«Τον αγάπησα πολύ τον Θέμη. Έκανα όνειρα και μελλοντικά σχέδια μαζί του, ήθελα να κάνω οικογένεια Αλλά δεν άντεξα», πρόσθεσε η Βαρβάρα Κίρκη.

«Με είχε σαπίσει στο ξύλο. Με μια συγγνώμη του γύριζα και πάλι στην αγκαλιά του και μετά ξανά και ξανά τα ίδια. Έχουμε έναν χρόνο σχέση, δεν είμαι πρώην σχέση του και υπέμεινα πολλά, όλο αυτό το διάστημα. Πονάει η ψυχή μου… Προχτές ξεχείλισε το ποτήρι… Υπάρχει βίντεο που με χτυπάει και θα δικαιωθώ. Είναι όλα αλήθεια, όσα έχω καταθέσει στην αστυνομία. Υπάρχουν μάρτυρες και βίντεο. Θέλω να ευχαριστήσω τον διοικητή του Α.Τ. Αλίμου που από την πρώτη στιγμή στάθηκε στο πλευρό μου και μετά τη μήνυση που κατέθεσα, συνελήφθη ο Θέμης. Πονάει η ψυχή μου, ειλικρινά», αναφέρει στο protothema.gr η σύντροφος του τραγουδιστή.

Στο μεταξύ, η εισαγγελία, προχώρησε, σύμφωνα με πληροφορίες, στην άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του τραγουδιστή για ενδοοικογενειακή βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή και απλή εξύβριση.

Νωρίτερα, προσερχόμενος στα δικαστήρια, ο Θέμης Αδαμαντίδης είπε στους δημοσιογράφους «βρε καλώς τα παιδάκια».

Σε ερωτήσεις για το πώς ήταν το βράδυ του απάντησε, «όπως και το δικό σας και καλύτερο», ενώ τέλος κατά της είσοδο του στο κτίριο του δικαστηρίου αναφέρθηκε προς τους δημοσιογράφους που βρίσκονταν εκεί, «πηγαίντε στα σπιτάκια σας τώρα».

Δείτε βίντεο από την άφιξη του Θέμη Αδαμαντίδη στα δικαστήρια:

Δείτε εικόνες από την άφιξη του τραγουδιστή στα δικαστήρια

O Θέμης Αδαμαντίδης στα δικαστήρια / INTIME NEWS

Τι κατήγγειλε η σύντροφος του Θέμη Αδαμαντίδη

Στην κατάθεσή της στους αστυνομικούς, στο Τμήμα Ενδοοικογενειακής Βίας, του Τμήματος Αλίμου η Βαρβάρα Κίρκη αναφέρει μεταξύ άλλων ότι συζούν στη Γλυφάδα εδώ και περίπου ένα χρόνο. Περιγράφοντας το περιστατικό που συνέβη στις 30 Ιουνίου στη 1:30 τα ξημερώματα αναφέρει ότι βρίσκονταν και οι δύο σε μαγαζί τυχερών παιχνιδιών στην Άνω Γλυφάδα.

«Εγώ βρισκόμουν εξωτερικά του καταστήματος, μέσα στο αυτοκίνητο του Θέμη Αδαμαντίδη. Ο τραγουδιστής βρισκόταν μέσα στο κατάστημα και έπαιζε τυχερά παίγνια. Εγώ για περίπου δύο ώρες ήμουν μόνη στο αυτοκίνητο και τον περίμενα.

Κάποια στιγμή, στη 1:30 βγήκα από το αυτοκίνητο και ενώ βρισκόμουν ακριβώς απ’ έξω μίλησα στο κινητό μου στην εφαρμογή Messenger.

Εκείνος, μόλις με είδε να μιλάω στο τηλέφωνο, βγήκε έξω αγριεμένος και μου άσκησε σωματική και λεκτική βία.

Συγκεκριμένα με τράβηξε από τα μαλλιά, με χαστούκισε στο πρόσωπο και με κλώτσησε δυνατά στο γοφό μου. Ταυτόχρονα με απείλησε με τη φράση “κ@@@@λα, π@@@άνα, ξ@@@@@άρα, γ@@@@@α, με ξεφτιλίζεις, θα σε σκοτώσω”.

Παράλληλα με κατηγορούσε ότι φλερτάρω με τον ταξιτζή απέναντι, κάτι το οποίο είναι απόλυτα ψευδές». 

Η καταγγέλουσα υποστηρίζει ότι την είχε κακοποιήσει και στο παρελθόν.

«Ανέκαθεν είχε παθολογική ζήλια προς το πρόσωπό μου και μου φέρεται άσχημα συνέχεια. Έχει ασκήσει πολλές φορές στο παρελθόν σωματική βία εις βάρος μου, με σπρώχνει συνέχεια με βία, με χτυπάει με τα χέρια του με μπουνιές στα μπράτσα μου, με χαστουκίζει και μου πετάει αντικείμενα με συχνότητα περίπου κάθε δεύτερη ημέρα.

Μία φορά μου πέταξε αναπτήρα μέσα στο στόμα, όταν είμασταν στο καμαρίνι του στην Πάτρα, ενώπιον των συνεργατών του.

Σχεδόν καθημερινά με εξυβρίζει και όταν είμαστε μόνοι μας αλλά και δημοσίως μέσα στο μαγαζί που τραγουδάει. Αρκετές φορές στο παρελθόν με έχει κλωτσήσει σε δημόσιο χώρο, επίσης τακτικά μου βάζει κρυφά μαγνητοφωνάκια μέσα στο αυτοκίνητο, στην τσάντα μου και στο σπίτι, για να μαθαίνει με ποιον μιλάω, πράγμα που δεν γνώριζα.

Αρκετές φορές ανακάλυψα τα μαγνητοφωνάκια, και όταν του τα έδειχνα, το παραδεχόταν ότι με παρακολουθούσε. Μάλιστα, αρκετές φορές, άκουγε τις μαγνητοφωνημένες συνομιλίες τα ξημερώματα, όταν εγώ κοιμόμουν.

Στο παρελθόν έχει ασκήσει σωματική βία και σε άλλες συντρόφους του υποστηρίζει και αναφέρει μια πρώην σύντροφό του με την οποία έχουν μαζί δύο ανήλικα τέκνα και η οποία έχει καταθέσει μήνυση εναντίον του στο Α.Τ. Γλυφάδας».

Η καταγγέλλουσα υποστηρίζει ότι ο Θέμης Αδαμαντίδης είναι εθισμένος στον τζόγο, στο αλκοόλ και στη χρήση ναρκωτικών ουσιών. Η Βαρβάρα Κίρκη δήλωσε ότι επιθυμεί να υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση και ότι επιθυμεί την ποινική του δίωξη για τις προαναφερόμενες πράξεις.

Τέλος, ζητά να συμπεριληφθεί στη δικογραφία το υλικό από τις κάμερες του καταστήματος τυχερών παιχνιδιών όπου συνέβησαν όσα καταγγέλλει. Ο Θέμης Αδαμαντίδης συνελήφθη στους Αμπελοκήπους, το μεσημέρι, έξω από χαρτοπαικτική λέσχη και κρατείται στο Τμήμα Αργυρουπόλεως και αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα, στον εισαγγελέα.

Ο Αδαμαντίδης κατήγγειλε ότι η πρώην σύντροφος του, του έκλεψε 7.000 ευρώ

Ο Αλέξης Κούγιας που εκπροσωπεί νομικά τον Θέμη Αδαμαντίδη, τόνισε ότι έχει κατατεθεί μήνυση στην πρώην σύντροφο του τραγουδιστή για κλοπή από την προσωπική του οικεία, ενώ έκανε λόγο για εκβιασμό από μέρους της.

«Όπως είναι γνωστό, το δικηγορικό μας γραφείο εκπροσωπεί τον κ. Θέμη Αδαμαντίδη σε όλες τις νομικές του υποθέσεις. Σήμερα το απόγευμα μια πρώην σύντροφός του, με την οποία έχει διακόψει τη σχέση του τις προηγούμενες μέρες, γνωρίζοντας ότι σήμερα το βράδυ έχει συναυλία, με σκοπό να τον εκβιάσει, του έκανε μια ανυπόστατη μήνυση, με αποτέλεσμα ο κ. Αδαμαντίδης να συλληφθεί στα όρια του αυτοφώρου.

Εις βάρος της συγκεκριμένης κυρίας ο κ. Αδαμαντίδης υπέβαλε μήνυση για ψευδή καταμήνυση, συκοφαντική δυσφήμηση, αλλά και για αυτοδικία, αφού αυτή δεν του έδινε τα κλειδιά του σπιτιού του και χρησιμοποιώντας τα του έκλεψε 7.000 ευρώ και γι’ αυτό τον λόγο της υπεβλήθη μήνυση και για κλοπή.

Η συγκεκριμένη κυρία καταζητείται στα όρια του αυτοφώρου για τα ποινικά αδικήματα τα οποία διέπραξε εις βάρος του κ. Θέμη Αδαμαντίδη».

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.