Ελένη Φωτοπούλου: «Γιατί έφυγα από την εκπομπή της Μενεγάκη». Γάμος με Άκη Παυλόπουλο [video]

Σταθμός στην Ελληνική τηλεόραση αποτέλεσε η αποχώρηση της Ελένης Φωτοπούλου από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Επαναφορά στην τηλεόραση ετοιμάζει η Ελένη Φωτοπούλου στο πλευρό της Φαίης Σκορδά και κανείς δεν ξεχνά την επεισοδιακή αποχώρηση της από την εκπομπή της Μενεγάκη.

Η Ελένη Φωτοπούλου έκανε δηλώσεις για τη συνεργασία της με την Ελένη Μενεγάκη.

Στη συνέχεια η γνωστή παρουσιάστρια έδωσε τη δική της απάντηση, μετά την τοποθέτησή της για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Οι δηλώσεις της Ελένης Φωτοπούλου και η απάντηση της Ελένης Μενεγάκη

«Με την Ελένη είχα περάσει πολύ όμορφα χρόνια, είχαμε μια όμορφη συνεργασία, είχαμε περάσει πολύ καλά. Η συνεργασία μας έληξε άδοξα. Αυτό έχει να κάνει και με δικούς μου κακούς χειρισμούς, έχει να κάνει με την κακή στιγμή.

Όταν είσαι ένα νέο κορίτσι και είσαι μέσα στα πράγματα χωρίς μεγάλη εμπειρία το γιγαντώνεις όλο αυτό το πράγμα στο μυαλό σου, το κάνεις τεράστιο ενώ δεν είναι.

Δεν αναγκάστηκα να φύγω, έφυγα οικειοθελώς για ένα περιστατικό που δεν ήταν σημαντικό και το έκανα μεγάλο και από αυτό το μεγάλο προέκυψε μια απόφαση η οποία δεν μου στοίχισε γιατί συνέχισα να δουλεύω. Μου στοίχισε όμως μέσα μου.

Με την Ελένη συναντηθήκαμε αφού είχαν περάσει κάποια χρόνια και μιλήσαμε για όσα είχαν συμβεί τότε.

Πάντα την εκτιμούσα και την εκτιμώ διπλά μετά από εκείνη τη συνάντηση», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Φωτοπούλου.

Η Ελένη Μενεγάκη, όταν έδειξε το απόσπασμα στην εκπομπή της, είπε:

«Πραγματικά χάρηκα που την είδα. Είχαμε μιλήσει για την αλλαγή που φέρνει στης ζωή είναι μωρό. Δεν υπάρχει περίπτωση αν δούμε κάποιον που ήμασταν χρόνια μαζί, κάναμε παρέα ή δουλεύαμε μαζί και τον πετύχουμε στην άλλη φάση της ζωής. Δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθούμε και αυτό να μην είναι πρώτο θέμα συζήτησης.

Πολύ σε ευχαριστώ. Ωραία που είναι ακούς ωραία λόγια και γλυκές κουβέντες από τους ανθρώπους που έχεις περάσει κάποια χρόνια μαζί τους.

Επαγγελματικά χωρίς προσωπικά δεν γίνεται. Δεν έχει σημασία αν τα βράδια δεν μπορούμε να βγούμε όλοι, αφού εδώ είμαστε κάθε μέρα μαζί, να το παλεύουμε, να το βρίσκουμε, να διαφωνούμε, να συμφωνούμε, να μαλώνουμε, να χαϊδευόμαστε. Μαζί».

Ποια είναι η Ελένη Φωτοπούλου

Η πρώην πανελίστρια της Ελένης Μενεγάκη, Ελένη Φωτοπούλου είναι σήμερα 41 ετών και έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της.

Η σύζυγος του newscaster Άκη Παυλόπουλου και γλυκιά μαμά ενός αγοριού αποφάσισε να συνεχίσει τις σπουδές της παράλληλα με τη δημοσιογραφία, πετυχαίνοντας έναν στόχο ζωής.

Διαβάστε τι είχε πει η Ελένη Φωτοπούλου όταν έφυγε από την εκπομπή της Μενεγάκη:

Διαβάστε πώς η Ελένη Φωτοπούλου παντρεύτηκε τον Άκη Παυλόπουλο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.