Στιγμές τρόμου για τον Βασίλειο Κωστέτσο: Ποιοι του επιτέθηκαν στο Σύνταγμα [φωτο]

Ποιοι επιτέθηκαν στον Βασίλειο Κωστέτσο στο Σύνταγμα;

Σοκαρισμένος είναι ο Βασίλειος Κωστέτσος από την επίθεση που δέχτηκε στο κέντρο της Αθήνας, όπως αποκάλυψε μέσα τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Σύμφωνα με όσα έχει γνωστοποιήσει ο γνωστός σχεδιαστής, νωρίς το βράδυ της Πέμπτης και ενώ βρισκόταν με φιλικό του πρόσωπο στην πλατεία του Συντάγματος, μια ομάδα νεαρών αλλοδαπών τους επιτέθηκε προκειμένου να τους ληστέψει, τραυματίζοντας μάλιστα με μαχαίρι στο πρόσωπο τον φίλο του σχεδιαστή.

Βασίλειος Κωστέτσος: Τα πρώτα λόγια μετά την επίθεση που δέχτηκε στο κέντρο της Αθήνας

«Συγγνώμη που δεν απαντάω στα τηλέφωνα και τα μηνύματα αλλά είμαι σοκαρισμένος. Ευχαριστώ για ακόμη μια φορά όλους τους φίλους μου για το ενδιαφέρον αλλά και όλους τους φίλους από τα social. Δόξα τω Θεώ είχα Άγιο και δε με σκότωσαν. Επαναλαμβάνω, όχι σε κανένα σοκάκι αλλά στην πιο δημοφιλή, ιστορική και πολυσύχναστη πλατεία της Ελλάδας. Είμαι καλά στην υγεία μου. Σύντομα κοντά σας. Σας ευχαριστώ» έγραψε ο σχεδιαστής σε ανάρτησή του.

Ο ίδιος μιλώντας για την επίθεση που δέχτηκε σε ανάρτησή του, είχε αποκαλύψει: «Στην καρδιά της Αθήνας!! Πριν λίγο στα σκαλιά της πλατείας Συντάγματος όπως κατεβαίνουμε να πάμε προς Ερμού, έπεσε ένα μπουλούκι από αλλοδαπούς Αλγερινοί η Πακιστανοί με σκοπό να μας κλέψουν κλείνοντας μας τον δρόμο!

Το αντιληφθήκαμε αμέσως της πρόθεση τους για κλοπή και ώσπου να αντιδράσουμε πετάγοντάς μας μπουκάλια χτύπησαν τον φίλο μου με στιλέτο στο πρόσωπο τραυματίζοντας τον, εμένα με πέταξαν με την μούρη από τα σκαλιά και αστυνομία πουθενά!!!! Ύστερα θέλουμε και τουρισμό! Καμία προστασία, Αίσχος».

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.