Βασίλης Γοργολίτσας: Γιατί εκτάκτως στο Δαφνί ο παίκτης ριάλιτι με τα ναρκωτικά. Ήταν «ταμίας»;

Γιατί μεταφέρθηκε εκτάκτως στο Δαφνί ο Βασίλης Γοργολίτσας, ο παίκτης ριάλιτι που παραδόθηκε με ναρκωτικά και 1,5 εκατομμύρια ευρώ;

Εκτάκτως στο Δαφνί μεταφέρθηκε ο 33χρονος Βασίλης Γοργολίτσας, πρώην παίκτης μουσικού reality ο οποίος εισέβαλε με το αυτοκίνητό του στο Εφετείο Αθηνών το πρωί του Σαββάτου 13/8.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βασίλης Γοργολίτσας έχει συνεχείς ψυχολογικές μεταπτώσεις και παθαίνει κρίσεις κι έτσι εξετάστηκε από γιατρό, ο οποίος έκρινε ότι είναι απαραίτητος ο εγκλεισμός του στο ψυχιατρείο, έστω και για μερικές ημέρες, έως ότου ηρεμήσει.

Είναι ενδεικτικό, ότι οι αστυνομικοί της Δίωξης που τον ανέκριναν προκειμένου να μάθουν για το τεράστιο χρηματικό ποσό που βρέθηκε στην κατοχή του, δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν με τον 33χρονο Βασίλη Γοργολίτσα, ο οποίος φαινόταν να βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου.

Εξάλλου, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βασίλης Γοργολίτσας είναι χρόνιος χρήστης κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης, μιας ουσίας που προκαλεί επιθετική και βίαιη ή ψυχωτική συμπεριφορά.

Αυτός ήταν προφανώς και ο λόγος που σε κατάσταση αμόκ “μπούκαρε” με το αυτοκίνητο στον κλειστό χώρο στάθμευσης του Εφετείου Αθηνών.

Στο αυτοκίνητο και το σπίτι του βρέθηκαν ένα τεράστιο χρηματικό ποσό και μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, συνολικά βρέθηκαν περισσότερα από 1,5 εκατ. ευρώ, 1,2 εκατ. ευρώ στο αυτοκίνητο και ακόμη 300.000 ευρώ στο σπίτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα χρήματα εντοπίστηκαν σε σακιά, σακούλες και μια βαλίτσα, ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι τα χαρτονομίσματα δεν ήταν σε δεσμίδες, όπως θα περίμενε κανείς για ένα τόσο μεγάλο ποσό, αλλά σκόρπια και τσαλακωμένα.

Οι αξιωματικοί της Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, που έχουν αναλάβει την υπόθεση, εικάζουν μήπως ο 33χρονος Βασίλης Γοργολίτσας, παίκτης ριάλιτι ήταν ο ταμίας κάποιας οργάνωσης που διακινούσε ναρκωτικά και επειδή ο ρόλος του ήταν να συγκεντρώνει τα χρήματα από το παράνομο εμπόριο, αποφάσισε – άγνωστο για ποιον λόγο – να τα παραδώσει στις Αρχές

Ο 33χρονος Βασίλης Γοργολίτσας παρουσιάστηκε αυτοβούλως στον αστυνομικό φρουρό με σκοπό να παραδοθεί, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ.

“Έπρεπε να παραδοθώ, γιατί έχω κάνει πολλά”

Όταν ο άνδρας συνήλθε, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς “έπρεπε να παραδοθώ, γιατί έχω κάνει πολλά”. Ωστόσο, δεν έχει αποκαλύψει ούτε λεπτομέρειες για τα χρήματα, ούτε τι τον οδήγησε στη συγκεκριμένη ενέργεια.

Σε κάθε περίπτωση, οι Αρχές εκτιμούν ότι τα χρήματα που εντοπίστηκαν προέρχονται από εμπόριο ναρκωτικών, κάτι που δεν θα μπορούσε να το κάνει μόνος του.

Γι’ αυτό θεωρούν πως ανήκει σε κάποια οργάνωση με σχετική παράνομη δραστηριότητα, ενώ δεν αποκλείουν το γεγονός να είχε απειληθεί από μέλη της συγκεκριμένης ομάδας και να επέλεξε να καταφύγει στις Αρχές για να σωθεί.

Αυτή τη στιγμή εξετάζονται όλα τα σενάρια, στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης.

Ο 33χρονος Βασίλης Γοργολίτσας συμμετείχε σε μουσικό ριάλιτι το 2010, στη συνέχεια ασχολήθηκε με το τραγούδι, ενώ στο παρελθόν έπαιζε και ποδόσφαιρο σε ερασιτεχνικό επίπεδο.

Σημειώνεται ότι από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο αυτοκίνητο και από έρευνα στο σπίτι του Βασίλη Γοργολίτσα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

-1.513.555- ευρώ και -336- δολαρίων Η.Π.Α.,
-275- γραμμ. κοκαΐνη,
-495,5- γραμμ. κατεργασμένης και -0,7- γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης,
-37,9- γραμμ. κρυσταλλική μεθαμφεταμίνης,
-131- δισκία ecstasy ,
3 φαρμακευτικά δισκία,
αυτοκίνητο,
πιστόλι κρότου,
-267- φυσίγγια κρότου,
χρηματοκιβώτιο,
-4- αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες,
-4- κινητά τηλέφωνα.

Διαβάστε ποιος είναι πραγματικά και γιατί παραδόθηκε ο Βασίλης Γοργολίτσας.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.