Βασίλης Γοργολίτσας: Από ερωτικά ραντεβού και ναρκωτικά τα 1,5 εκ. ευρώ. Τι είπε η γυναίκα του

Τι αποκαλύπτεται για τα ερωτικά ραντεβού και το εμπόριο νακρωτικών που έκανε ο παίκτης ριάλιτι, Βασίλης Γοργολίτσας;

Στον ανακριτή oδηγείται ο πρώην παίκτης reality Βασίλης Γοργολίτσας, με τον δικηγόρο του να υποστηρίζει πως «είναι σε μία τραγική ψυχιατρική κατάσταση».

Ο δικηγόρος του 34χρονου Βασίλη Γοργολίτσα, ο οποίος εισέβαλε με το αυτοκίνητό του στο πάρκινγκ του Eφετείου με 1.5 εκατ. ευρώ σε βαλίτσα και ναρκωτικές ουσίες στην κατοχή του, τόνισε σε συνέντευξή του στον ALPHA, πως «δεν είναι τυχαίο ότι δόθηκε εντολή για την άμεση κράτησή του στο Δαφνί.

Ο ίδιος ένιωσε τη θέληση, ενεδεχομένως είχε φορτιστεί ψυχολογικά ή ήθελε να φύγει από πάνω του το πέπλο των ναρκωτικών».

Στην κατάθεσή του, ο ειδικός φρουρός που είδε πρώτος την έφοδο του 34χρονου στο χώρο στάθμευσης του εφετείου, είπε πως « στις 8:40 το πρωί εισήλθε στο πάρκινγκ του Εφετείου με αυτοκίνητο μάρκας Νισάν και χρώματος λευκού χωρίς να σταματήσει στο σήμα που έκανα για τον τυπικό έλεγχο.

Αφού εισήλθε στάθμευσε κανονικά και βγαίνοντας από το αυτοκίνητο με πλησίασε και μου είπε πως θέλει να πάει στη φυλακή». Αμέσως τον ρώτησα για ποιο λόγο θέλει να πάει στη φυλακή και μου απάντησε επειδή δεν είναι καλά».

Δικηγόρος 34χρονου: «Θα αποδείξουμε πως το μεγαλύτερο κομμάτι του ποσού είναι νόμιμο και προέρχεται από την οικογένειά του»

Σύμφωνα με τον ALPHA, o 34χρονος Βασίλης Γοργολίτσας, μιλώντας στους αστυνομικούς, όταν τον ρώτησαν που βρήκε τα χρήματα παραδέχθηκε πως προέρχονται από εμπόριο ναρκωτικών τα τελευταία χρόνια αλλά και από ερωτικά ραντεβού που έκλεινε επί πληρωμή.

Ο δικηγόρος του 34χρονου Βασίλη Γοργολίτσα τόνισε πως «πράγματι η ατσυνομία λέει πως προέρχονται από ναρκωτικά, ωστόσο εμείς αύριο θα μαζέψουμε όλες τις απόδειξεις για ένα μεγάλο μέρος του ποσού, οπου φαίνεται η νόμιμη προέλευσή του, είτε από αγοραπωλησίες είτε από χρήματα της ίδιας της οικογένειας του».

Δικηγόρος 34χρονου: «Ο εντολέας μου παραδέχεται πως ένα κομμάτι του ποσού προέρχεται παό διακίνηση ναρκωτικών»

«Ο εντολέας μου παραδέχεται πως ένα κομμάτι του ποσού είναι από διακίνηση ναρκωτικών, ωστόσο το μεγαλύτερο κομμάτι θα δικαιολογηθεί.

Η οικογένεια του εντολέα μου έχει μεγάλη οικονομική επιφάνεια. Δεν είναι τυχαίο που δόθηκε κατευθείαν εντολή να εισαχθεί στην ψυχιατρική κλινική, δηλαδή συνήθως οι έμποροι ναρκωτικών κρατούνται από την αστυνομία, ενώ εδώ έχουμε κράτηση για ψυχιατρικούς λόγους, που μάλλον προέρχονται από την εξάρτηση του στα ναρκωτικά.» τόνισε ο κ. Παπαιωαννίδης, δικηγόρος του 34χρονου Βασίλη Γοργολίτσα.

«Ζητάω συγγνώμη, ας με συγχωρέσει ο Θεός»

Στο μεταξύ ο Βασίλης Γοργολίτσας, πρώην παίκτης reality μιλώντας στο Star μέσα από το δωμάτιο του ψυχιατρικού καταστήματος στο Δαφνί τόνισε ότι «μόνο ο Θεός μπορεί να με συγχωρέσει. Θέλω να προστατεύσω την οικογένεια μου. Ζητώ συγνώμη από όλους».

Την ίδια ώρα, η πρώην σύντροφός του, στην κατάθεση που έδωσε στην Δίωξη Ναρκωτικών, δηλώνει άγνοια για τις παράνομες δραστηριότητες του συζύγου της αναφέροντας πως το τελευταιο διάστημα ειχε απομακρυνθεί με τα δύο της παιδιά από την οικογενειακή εστία της Ηλιούπολης.

«Είμαι πρώην σύντροφος του Γοργολίτσα Βασιλείου με τον οποίο έχουμε δύο παιδιά, ένα αγόρι ηλικίας δύο ετών και ένα κορίτσι ηλικίας ενός έτους.

Με τον Γοργολίτσα Βασιλείο διαμέναμε μαζί για πέντε έτη, μέχρι και πριν 20 μέρες, οπότε και χωρίσαμε και πήγα μαζί με τα τέκνα μας να μείνουμε με τη μητέρα μου, λόγω οικογενειακών διαφόρων που είχαμε με τον Γοργολίτσα Βασιλείο.

Μεσημβρινές ώρες σήμερα 13 Αυγούστου 2022 ήρθαν αστυνομικοί στην οικία όπου διαμένω και πραγματοποίησαν έρευνα με δικαστικό λειτουργό καθώς με ενημέρωσαν ότι ο Γοργολίτσας Βασίλειος πήγε στο εφετείο Αθηνών με το αυτοκίνητο μάρκας Nissan χρώματος λευκού ιδιοκτησίας μου και είπε στους εκεί αρμόδιους πως εντός έχει ναρκωτικά και χρήματα.

Το συγκεκριμένο Ι.Χ. αυτοκίνητο είναι μεν στο όνομα μου, όμως ο πραγματικός ιδιοκτήτης είναι ο Γοργολίτσας Βασίλειος, ο οποίος το χρησιμοποιεί αποκλειστικά από τότε που το αγοράσαμε. Εγώ έχω άλλο αυτοκίνητο.

Σε ό,τι αφορά τα ναρκωτικά και τα χρήματα που κατείχε ο Γοργολίτσας Βασίλειος εγώ δεν έχω καμία σχέση με αυτά και ούτε γνώριζα για κάποια παράνομη δραστηριότητα του ίδιου πόσο μάλλον με ναρκωτικά όσο μέναμε μαζί δεν είχα αντιληφθεί κάτι σχετικά με παράνομη δραστηριότητα».

Διαβάστε πώς μπήκε εκτάκτως στο Δαφνί ο Βασίλης Γοργολίτσας.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.