Πώς είναι σήμερα ο 50χρονος Ζιντάν: Φωτογραφία με εντυπωσιακή οικογένεια, γιατί έγινε viral

Ο Ζινεντίν Ζιντάν αγαπήθηκε εντός και εκτός γηπέδων, όχι μόνο λόγω του ασύγκριτου ποδοσφαιρικού ταλέντου του αλλά και λόγω της έντονης προσωπικότητάς του.

Μετά την αποχώρησή του από το άθλημα ο «Ζιζού» συνέχισε να βρίσκεται στον ποδοσφαιρικό χώρο ως προπονητής υψηλότατου επιπέδου. Ωστόσο μία όψη της ζωής του που λατρεύει -κι ας μην επιλέγει να αναδεικνύει συχνά- είναι εκείνη του πατέρα και το συζύγου.

Πριν από λίγες ημέρες, ο 50χρονος πλέον Ζιντάν δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στην οποία ποζάρει με τους 4 γιους του, τη σύζυγό του Βερονίκ και τα δύο σκυλιά τους.

Στη λεζάντα της δημοσίευσης, ο Ζινεντίν Ζιντάν έγραψε: «Πρώτα η οικογένεια».

Η φωτογραφία έγινε αμέσως viral και συγκέντρωσε σχεδόν 600.000 likes, με τους followers να εντυπωσιάζονται από τη φυσική κατάσταση των μελών της οικογένειας.

Ανάμεσα σε όσους αντέδρασαν στη φωτογραφία με «like» ήταν ο Ντέβιντ Μπέκαμ και ο Κριστιάνο Ρονάλντο, που μάλιστα σχολίασε με καρδούλες, αλλά και ο αστέρας του Ολυμπιακού, Γιουσέφ ελ Αραμπί.

Το ζεύγος Ζιντάν έχει αποκτήσει 4 γιους, τον Ένθο (27), τον Λουκά (24), τον Τεό και τον Ελιάζ (16), που βαδίζουν επίσης στα επαγγελματικά βήματα του διάσημου μπαμπά τους.

View this post on Instagram

A post shared by zidane (@zidane)

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!