Κάγκελο ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Τι είπε όταν έμαθε ότι η πεθερά του πήρε τη Λυδία στις Φιλιππίνες

Αιφνιδιασμένος φαίνεται να είναι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μετά τις εξελίξεις που θέλουν τους γονείς της αδικοχαμένης Καρολάιν να έχουν φύγει για τις Φιλιππίνες παίρνοντας μακριά από την Ελλάδα την μικρή Λυδία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γονείς της Καρολάιν Κράουτς πήραν την απόφαση να εγκαταλείψουν τη χώρα, θέλοντας η δύο χρονών εγγονή τους να μεγαλώσει σε ασφαλές περιβάλλον, μακριά από όσα θυμίζουν τη δολοφονία της μητέρας της από τον πατέρα της.

Από την πλευρά του 34χρονου πατέρα του μικρού κοριτσιού -και δολοφόνου της Καρολάιν Κράουτς- έρχεται η πρώτη αντίδραση μέσω του συνηγόρου υπεράσπισης, ο οποίος κάνει λόγο για μια κίνηση που αιφνιδίασε τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, ενώ άφησε «ανοιχτό» το ενδεχόμενο να λυθεί το ζήτημα δια της δικαστικής οδού.

Συγκεκριμένα, ο κ. Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης δήλωσε τα εξής:

«Πρόκειται για μία απρόσμενη παραβίαση του δικαιώματος της επικοινωνίας για την οικογένεια του εντολέα μου.

Αυτή η εξέλιξη και η μη επικοινωνία με τους γονείς του Μπάμπη, δεν θα κάνει καλό στο παιδί.

Είμαι βέβαιος ότι θα δοθεί μία λύση μέσω της δικαστικής οδού.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος σίγουρα δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη.

Έχουν γίνει μεγάλες προσπάθειες για την προάσπιση του παιδιού, όπως η παραίτηση από δικαιώματα και η μεταβίβαση της περιουσίας του εντολέα μου».

Σημειώνεται πως η Σούζαν Κράουτς και η δύο ετών Λυδία, αναχώρησαν αεροπορικώς την Κυριακή για τη Μανίλα, όπου θα διαμείνουν για ένα διάστημα μαζί με την αδερφή της δολοφονημένης Καρολάιν.

Η σκέψη της οικογένειας είναι να παραμείνει το παιδί εκεί για την υπόλοιπη ζωή του και η επικοινωνία με τους γονείς του καταδικασθέντα πατέρα να γίνεται μέσω skype.

Μάλιστα, αυτό το αίτημα θα καταθέσει και δικαστικά η πλευρά της οικογένειας Κράουτς.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η οικογένεια της Καρολάιν μπορεί να αποφασίσει μονομερώς για τον τόπο διαμονής της μικρής Λυδίας, καθώς ασκούν την γονική μέριμνα και την επιμέλεια του παιδιού, ύστερα από δικαστική απόφαση.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.