Ξέσπασε ο Παρλιάρος για γάμο με Σεργουλόπουλο: Τι αποκάλυψε για παιδί και Μπακοδήμου [video]

Τι έχει αποκαλύψει o Στέλιος Παρλιάρος για τον φημολογούμενο γάμο του με τον Φώτη Σεργουλόπουλο, το παιδί του και τη Μαρία Μπακοδήμου;

Ο Στέλιος Παρλιάρος σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στα ριάλιτι μαγειρικής, αλλά και στη σχέση του με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Μαρία Μπακοδήμου.

Μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ο γνωστός ζαχαροπλάστης τόνισε: «Δεν θα πήγαινα κριτής στο ΜasterChef, πήγα ως γκεστ. Να είμαι μόνιμος κριτής δεν μπορώ να το κάνω. Δεν είμαι τόσο αυστηρός και δεν μπορώ να κάνω ριάλιτι».

Σε συνέχεια των δηλώσεών του αναφέρθηκε στη σχέση του με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Μαρία Μπακοδήμου:

«Το πιο αστείο που έχουν γράψει είναι το παιδί με τον Φώτη. Δηλαδή έλεος!

Προχτές είχε τα γενέθλιά του, κάνουμε πάρα πολύ παρέα με τον Φώτη και ήταν και το παιδί του εκεί και του λέει “έλα, πήγαινε στον μπαμπά” και γελάγαμε.

Στεναχωριέμαι που δεν μιλάει ο Φώτης στη Μαρία. Δεν λέει ούτε ο ένας ούτε ο άλλος τι έχει συμβεί. Εγώ τους αγαπάω και ξεχωριστά και τους δύο μαζί».

Δείτε το βίντεο:

Έχει παιδί με τον Φώτη Σεργουλόπουλο;

Απάντηση στα διαδικτυακά σενάρια που τον ήθελαν να έχει υιοθετήσει παιδί με τον Φώτη Σεργουλόπουλο έδωσε ο Στέλιος Παρλιάρος μιλώντας στην εκπομπή Love It του ΣΚΑΪ.

«Αν μπείτε στο Google γράφουν ότι έχω το παιδί με τον Φώτη. Αυτή είναι μια πολύ παλιά ιστορία.

Και το έχω δηλώσει πάρα πολλές φορές ότι δεν μπορεί να κατακρίνεις κάποιον ή να λες κουτσομπολιά που δεν ισχύουν. Με τον Φώτη είμαστε πάρα πολύ φίλοι, έχουμε κάνει γλέντια, ταξίδια.

Τον γνώρισα πριν από 22 χρόνια στο “Σαν στο σπίτι σας”, μαζί με τη Μαρία, γίναμε φίλοι και ακόμα είμαστε.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δύο φίλοι επειδή είναι γνωστοί στην τηλεόραση έχουν κάνει γάμο και το παιδί είναι δικό τους.

Είναι λίγο οξύμωρο. Ό,τι ακούω από fake news ή κουτσομπολιά τα ακούω από τα παιδιά μέσα στο εργαστήριο. Δεν με ενδιαφέρουν εμένα τα κουτσομπολιά», τόνισε.

Όσο για την αποχή του από την τηλεόραση, ο φημισμένος ζαχαροπλάστης είπε:

«Κάνω ένα διάλειμμα από την τηλεόραση. Ο κόσμος με ζητάει. Είχα κουραστεί όμως.

Είπα να περιμένω λίγο, να ξεκουραστώ. Τα talent shows μαγειρικής είναι λίγο διαφορετικά, δεν είναι εκπαιδευτικά αλλά έχουν βάλει τον κόσμο στην κουζίνα.

Το έχω δηλώσει πολλές φορές ότι είμαι λίγο καλός και δεν θέλω να πικράνω τον κόσμο, τους μαθητές. Δεν θα μπορούσα να πάω κριτής».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.